Α. Χρυσόπουλος στο kosnews24: Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Πυλίου

Α. Χρυσόπουλος στο kosnews24: Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Πυλίου

Για την εξέλιξη του χρηματοδοτούμενου έργου: «Βελτίωση βατότητας κεντρικής οδού Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου», μίλησε στην κάμερα του kosnews24 ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος. 

Ο κύριος Χρυσόπουλος, ανέφερε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών ο εργολάβος έχει πάρει ακόμη μια παράταση έως τις 14 Φεβρουαρίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

''Ξέρετε ότι, κατά τη διάρκεια του χειμώνα (είτε υπάρχουν βροχές, είτε υπάρχει πολύ κρύο), δυστυχώς οι εργολάβοι δεν μπορούν να ρίξουν άσφαλτο έτσι όπως πρέπει και γι’ αυτό τον λόγο δίνουμε κάποιες παρατάσεις, οι οποίες είναι αναγκαίες για την ολοκλήρωση του έργου.''

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων, Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικών Συγκοινωνιών, δήλωσε στην κάμερα του kosnews24, ότι κατόπιν συνομιλίας που είχε με τον εργολάβο, υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις ότι οι ασφαλτοστρωσεις θα έχουν ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, αφού οι καιρικές συνθήκες δείχνουν να ευνοούν, ενώ αναφορικά με την ολοκλήρωση των εργασιών για τον ηλεκτροφωτισμό του κεντρικού δρόμου Πυλίου, ο κ. Χρυσόπουλος τόνισε ότι ο εργολάβος τις επόμενες εβδομάδες θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες.

ADVERTORIALS