Εγκρίθηκε η μελέτη για την ανάπλαση της οδού της 25ης Μαρτίου στην Καρδάμαινα, από την πλατεία Ελευθερίας έως το Super Market ΜΑΝΟΣ - Δηλώσεις Α. Χρυσόπουλου

Εγκρίθηκε η μελέτη για την ανάπλαση της οδού της 25ης Μαρτίου στην Καρδάμαινα, από την πλατεία Ελευθερίας έως το Super Market ΜΑΝΟΣ - Δηλώσεις Α. Χρυσόπουλου

Για την έγκριση της μελέτης για την ανάπλαση της οδού 25ης Μαρτίου στην Καρδάμαινα (bar street) μίλησε στο kosnews24 ο Αντιδήμαρχος Tεχνικών Yπηρεσιών, Bιώσιμης Kινητικότητας και Δημοτικών Συγκοινωνιών  κ. Αλέξανδρος Χρυσοπόπουλος. 

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος μιλώντας στην κάμερα του kosnews24 δήλωσε ότι η συγκεκριμένη μελέτη του έργου, πήρε την έγκριση της δημοτικής επιτροπής τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου του 2024.

Πρόκειται για ένα έργο που επιθυμούσε η τοπική κοινωνία της Καρδάμαινας, καθώς θα εξυπηρετήσει αρκετά τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής. Όπως δήλωσε ο κ. Χρυσόπουλος η πρώτη φάση του έργου ξεκινάει από το Super Market Μάνος μέχρι και την Πλατεία Ελευθερίας και η δεύτερη φάση, η οποία πιθανότατα θα δημοπρατηθεί μέχρι τέλος του 2024, θα περιλαμβάνει τη δεξιά πλευρά από την Πλατεία. 

«Μπαίνει σε προτεραιότητα το τρίγωνο. Μπαίνουν σε προτεραιότητα τα αιτήματα των κατοίκων των χωριών μας. Είναι κάτι το οποίο δεσμευτήκαμε προεκλογικά ότι θα το κάνουμε και το κάνουμε. Όπως και το γήπεδο  της Καρδάμαινας, η τοποθέτηση των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού, καθώς και το κλειστό το οποίο όπως ανέφερε και ο δήμαρχος θα είναι έτοιμο περίπου τον Μάρτιο. Δεσμεύσεις οι οποίες γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται κατά τη διάρκεια της πενταετίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόπουλος. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί

ADVERTORIALS