Α. Χρυσόπουλος στο Kosnews24: Τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί η νέα κυκλοφοριακή μελέτη για την Κω - Τι αναμένεται να γίνει στα φανάρια στην είσοδο της πόλης

Α. Χρυσόπουλος στο Kosnews24: Τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί η νέα κυκλοφοριακή μελέτη για την Κω - Τι αναμένεται να γίνει στα φανάρια στην είσοδο της πόλης

Εξωτερικοί μηχανισμοί για να υποστηρίζουν τα δίκτυα, θα εγκατασταθούν τις επόμενες ημέρες, στα φανάρια στον κυκλοφοριακό κόμβο Νυμφαίας & Εθνικής Αντιστάσεως, στην είσοδο της πόλης.

Τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί η νέα μελέτη για το κυκλοφοριακό.

IMG-b8440b77301044a38520df970ddd8c41-V.jpg

Νέους εξωτερικούς μηχανισμούς θα τοποθετήσει ο Δήμος της Κω στους φωτεινούς σηματοδότες στον κυκλοφοριακό κόμβο Νυμφαίας & Εθνικής Αντιστάσεως, στην είσοδο της
πόλης με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος. Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, οι φωτεινοί σηματοδότες στον προαναφερόμενο κόμβο παρουσιάζουν πρόβλημα διακοπής λειτουργίας, δίχως εμφανή αιτία και χρόνο επανεμφάνισης.

IMG-105279ea121e2e1b1d7efc9885d82bdd-V.jpg

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικών Συγκοινωνιών κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος μιλώντας στη δημοσιογράφο του kosnews24, Άννα Σαρηγιάννη δήλωσε:

“Υπάρχει χρόνιο πρόβλημα στα συγκεκριμένα φανάρια, όπως γνωρίζετε. Έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες να λυθεί αυτό το πρόβλημα αλλά κάθε φορά δεν μπορεί να εντοπιστεί τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει και για αυτό τον λόγο συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα. Η υπόδειξη από τους ειδικούς είναι στη λογική να αντικατασταθούν κάποια πράγματα και να τοποθετηθούν εξωτερικοί μηχανισμοί για να υποστηρίζουν τα δίκτυα, ώστε να μην πέφτει η τάση. Αυτό και θα πράξουμε τις επόμενες ημέρες” δήλωσε ενώ συμπλήρωσε ότι  δεν είναι μια λύση που είναι 100% σίγουρο ότι θα λύσει το πρόβλημα.

 IMG-9a46406ae11635e6d4b30167c7d2a153-V.jpg

Νεα μελέτη για το κυκλοφοριακό 

Ο κ. Χρυσόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που επικρατεί στο νησί, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, λέγοντας ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

¨Περιμένουμε τους επόμενους μήνες να παραδοθεί μια κυκλοφοριακή μελέτη. Θέλουμε να φύγουμε από τη φιλοσοφία των φαναριών. Εκεί όπου υπάρχουν τώρα τα φανάρια (στην είσοδο της πόλης) αναμένεται να δημιουργηθεί ένας κυκλικός κόμβος. Γενικότερα αυτή θα είναι η φιλοσοφία των επόμενων χρόνων για το κυκλοφοριακό στο νησί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο πιο εύκολη τη ζωή των συνδημοτών μας. Τους επόμενους μήνες θα παραδοθεί και θα παρουσιαστεί αυτή η μελέτη, έτσι ώστε όλοι να ξέρουν”.

Ο κ. Χρυσόπουλος τόνισε ότι πιθανότατα μέχρι τον Μάιο θα παρουσιαστεί η συγκεκριμένη μέλετη.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, στο βίντεο που ακολουθεί.

ADVERTORIALS