Ξεκίνησε σήμερα η νέα επιδότηση στο diesel

Η ενίσχυση θα ισχύσει για ολόκληρο τον μήνα και θα προστεθεί στην έκπτωση των 5 λεπτών που εφαρμόζουν τα διυλιστήρια από τις 14 Ιουλίου.

diesel19.webp
stighmiotipo-othonis-2026-06-10-153331.png
banner_900x200-(8).gif
Ελλαδα Σάββατο, 1η Αυγούστου 2026

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα 1/8 η νέα κρατική επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης, με στόχο να περιοριστεί το αυξημένο κόστος μετακίνησης για επαγγελματίες και νοικοκυριά.

Το μέτρο θα ισχύσει έως και τις 31 Αυγούστου.

Η παρέμβαση προβλέπει πρόσθετη επιδότηση 10 λεπτών ανά λίτρο, η οποία έρχεται να προστεθεί στη συμφωνία κυβέρνησης και διυλιστηρίων για έκπτωση 5 λεπτών ανά λίτρο στο diesel. Η δημοσιονομική δαπάνη της νέας παρέμβασης ανέρχεται σε 29 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων, η μέση πανελλαδική τιμή του πετρελαίου κίνησης κινείται σήμερα πολύ κοντά στα 2 ευρώ το λίτρο, ενώ η αμόλυβδη βενζίνη διαμορφώνεται στα 2,05-2,06 ευρώ το λίτρο, παραμένοντας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-13-120558.png
80 ΑΔΤΕ: Εορτασμός Διεθνούς Ημέρας Διατροφής

Η 80 ΑΔΤΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πυλί στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Διατροφής, με σκοπό την ανάδειξη της διατροφικής, ιστορικής και πολιτισμικής αξίας του άρτου

stighmiotipo-othonis-2026-10-13-085355.png
Νικηταράς για το λιμάνι της Κεφάλου: Πότε ξεκινούν οι εργασίες και τι θα γίνει το καλοκαίρι του 2027

Στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αποκατάσταση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου της Κεφάλου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.

dimarkheio.jpg
Στη νέα εποχή των ψηφιακών δυνατοτήτων περνάει ο δήμος Ρόδου

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodes.gr συνδυάζεται πλέον με την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Open Council, σηματοδοτώντας τη μετάβαση του Δήμου Ρόδου στην πλήρη ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών

8f9fdf3c5840906a7e0d50630aa4c899-b.jpg
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα ''Αθλητικά Μονοπάτια'' στη Νίσυρο

Για ακόμη μία χρονιά τα «Αθλητικά Μονοπάτια» επιστρέφουν στη Νίσυρο, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες κατά τη χειμερινή περίοδο

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας