Βασίλης Μανιάς: Mε απόλυτη επιτυχία η προβολή της Κω μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Chanel»

Βασίλης Μανιάς: Mε απόλυτη επιτυχία η προβολή της Κω μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Chanel»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προβολή της Κω σε τρία κεντρικά δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «MegaChanel» και σε πρωινές εκπομπές, όπως στο πρωινό μαγκαζίνο «Megamag», με τους δημοσιογράφους κ. Θανάση Φουσκίδη & κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης του τηλεοπτικού συνεργείου ήταν η προσωπική επαφή με τους επιχειρηματίες του νησιού αλλά και  η καταγραφή της παράδοσης, της ιστορίας και του φυσικού πλούτου του νησιού μας, με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές, εκτός αλλά και εντός Ελλάδας, να το ανακαλύψουν. 

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κω θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κ. Σβύνου για την προσφορά δωρεάν διαμονής, τον κ. Α. Δρόσο Δ/ντή της Μαρίνας για την ξενάγηση στους χώρους της, τον κ. Κ. Χατζηάμαλλο για την ξενάγηση στις Αλυκές στο Τιγκάκι, τον κ. Α. Χατζησουλεϊμάν ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Αλής» για την δωρεάν διάθεση γεύματος και τον κ. Γ. Υφαντή ιδιοκτήτη του αναψυκτήριου «LEMON» για την δωρεάν διάθεση παραδοσιακών αναψυκτικών.

Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοσιογράφο και συνδημότη μας κ. Δ. Χόνδρο, ο οποίος και συντέλεσε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης αποστολής.

Η συνεργασία Δήμου, Φορέων και ιδιωτών, προάγει το φιλόξενο πρόσωπο του νησιού μας και των κατοίκων του και βοηθά στην καλύτερη προβολή και παρουσίαση της Κω.

Για το γραφείο τουριστικής προβολής

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Κω

Μανιάς Βασίλης

ADVERTORIALS