Βάιος Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, αλλάζοντας εποχή και γενιά

Βάιος Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, αλλάζοντας εποχή και γενιά

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, αλλάζοντας εποχή και γενιά

Δήλωση Βάιου Καλοπήτα, μέλος Κ.Π.Ε. ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Η μεγάλη εσωκομματική εκλογική διαδικασία ανέδειξε Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Νίκο Ανδρουλάκη. Βέβαια, από το αποτέλεσμα των εκλογών προκύπτουν μόνο νικητές. Με μεγαλύτερο νικητή και πρωταγωνιστή το ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και στους έξι υποψηφίους, που κατάφεραν να δώσουν λόγο και αφορμή σε 270.000 Δημοκράτες πολίτες να επιστρέψουν στο πολιτικό τους σπίτι.

Το ποσοστό συμμετοχής των Δωδεκανησίων στις εκλογές αυτές και η επιλογή πολιτικής ανανέωσης είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το μέλλον. Από σήμερα, την επόμενη μέρα και την απαρχή του νέου ΠΑΣΟΚ, είμαστε μαζί, ενωμένοι και οδεύουμε σε κοινή πορεία με σκοπό την ανασυγκρότηση του χώρου.

Είναι υποχρέωση μας να μπούμε εκ νέου σε διάλογο με τα ακροατήρια που παραδοσιακά εξέφραζε η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, διαμορφώνοντας μια νέα πολιτική ατζέντα.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τη νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ, η παράταξή μας θα αποτελέσει το ανάχωμα στην αλαζονική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, ασκώντας ουσιώδη αντιπολίτευση, λειτουργώντας με διαφάνεια, με όργανα που θα προέρχονται από δημοκρατικές διαδικασίες και προάγοντας τον πλουραλισμό.

Η παρακαταθήκη των προηγούμενων Προέδρων θα αποτελέσει την ιδεολογική και οργανωτική μας πυξίδα, για να συνθέσουμε απόψεις, να αποκτήσουμε μέλη σε κάθε χωριό και σε κάθε νησί, να λάβουμε πίσω όσα μας ανήκουν στον χώρο της Κεντροαριστεράς, να ξεμπερδέψουμε με τους πάσης φύσεως καπηλευτές των αξιών της Σοσιαλδημοκρατίας.

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, αλλάζοντας εποχή και γενιά. Και θα πρωταγωνιστεί ξανά στο πολιτικό προσκήνιο ως γνήσιος εκφραστής των αξιών της Δημοκρατίας και της Προόδου. Και ο ήλιος θα ανατείλει ξανά για την Κεντροαριστερά, για την ισότητα, για την κοινωνία, για την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πολίτες που κατέφθασαν στις κάλπες και τις δύο Κυριακές. Από εδώ και πέρα θα προχωράμε #μαζί_μπροστά.

ADVERTORIALS