ΒΑΣΩ ΠΗ : Μόνο ντροπή για την πιο ανίκανη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από την Κω

ΒΑΣΩ ΠΗ : Μόνο ντροπή για την πιο ανίκανη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από την Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΑΣΩ ΠΗ : ‘’ Μόνο ντροπή για την πιο ανίκανη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από την Κω.’’

Η δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023 κ.Βάσω Πη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Το μόνο προσόν που διαθέτει σε αφθονία ο κ.Νικηταράς που παριστάνει το Δήμαρχο, είναι το θράσος.

Θράσος απύθμενο που φτάνει στο σημείο να παρουσιάζει έργα της δημοτικής αρχής του Γιώργου Κυρίτση, ως δικά του.

Αναφέρομαι στο πολύ σημαντικό έργο για τη δημοτική συγκοινωνία που εμείς εντάξαμε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και ολοκληρώσαμε και τους διαγωνισμούς.

Ένα έργο που αναβαθμίζει τη δημοτική συγκοινωνία με τη χρήση νέων τεχνολογιών που θα ενημερώνουν τους επιβάτες για την ακριβή ώρα άφιξης και αναχώρησης του λεωφορείου από τη στάση που τους εξυπηρετεί, μέσα από ηλεκτρονικές πινακίδες στις επιλεγμένες στάσεις των λεωφορείων, όσο και μέσω κινητών τηλεφώνων, tablets και ηλεκτρονικών υπολογιστών από μία ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Παράλληλα θα υπάρχει πληροφόρηση για την επόμενη στάση και τα σημεία ενδιαφέροντος (τουριστικοί, αρχαιολογικοί χώροι κλπ), μέσα στα λεωφορεία από τις οθόνες που θα είναι εγκατεστημένες σε αυτά.

Το έργο παρουσιάστηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου το 2019, από την Ομάδα Έργου του Δήμου Κω με τον τότε Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Χατζηκαλύμνιο, εμένα ως Πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, στελέχη του Δήμου και τους εκπροσώπους των δύο εταιρειών με τους οποίους είχαν υπογραφεί συμβάσεις με το Δήμο Κω για την υλοποίηση του έργου μετά από διαγωνιστική διαδικασία.

Ο κ.Νικηταράς έκανε μια διαδικτυακή ημερίδα, όπως υπάρχει η υποχρέωση, και επιχείρησε με τον δόλιο τρόπο που τον χαρακτηρίζει να παρουσιάσει το έργο ως δικό του.

Δικό του έργο είναι μόνο η καθυστέρηση στην υλοποίηση του.

Δεν είπε ούτε μία λέξη για το αυταπόδεικτο γεγονός ότι είναι έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση. Θα λέγαμε ότι κατάπιε τη γλώσσα του αλλά αν την κατάπινε θα κινδύνευε να πάθει δηλητηρίαση.

Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν. Η Κως έπεσε στα χέρια της πιο ανίκανης δημοτικής αρχής όλων των εποχών.

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνοι ανίκανοι, είναι και ανύπαρκτοι. Εδώ και 27 μήνες κοροϊδεύουν τους πολίτες και τον εαυτό τους, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα και παρουσιάζουν ως δικά τους έργα της δημοτικής αρχής Κυρίτση.

ADVERTORIALS