Η Ένωση Ξενοδόχων Κω για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου εναντίον του Μ. Χατζημιχαήλ

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου εναντίον του Μ. Χατζημιχαήλ

Πρόσφατα διαβάσαμε δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Καμμένου που στοχοποιούσαν τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, λέγοντας πως με τα γραφόμενα του στο Facebook ξεσηκώνει τον κόσμο της Κω, ενώ τον κατηγορεί ότι νοικιάζει ντους σε πρόσφυγες προς 15 Ευρώ το κεφάλι.

Η φραστική επίθεση στον κ. Μηνά Χατζημιχαήλ ήταν απαξιωτική, προσβλητική και άδικη, γιατί ποτέ δεν έχει κάνει όσα του καταλογίζονται στην συνέντευξη αυτή. Αντιθέτως, είναι ιδιοκτήτης ενός πρόσφατα ανακαινισμένου και βραβευμένου για την ποιότητά του ξενοδοχείου και δεν θα θυσίαζε ποτέ την φήμη του κάνοντας κάτι τέτοιο.

Θέλουμε να σημειώσουμε πως σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαμορφώνει και να διατυπώνει τις απόψεις του, ειδικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook –όσο βέβαια αυτές δεν θίγουν υπολήψεις. Ακόμα και στη περίπτωση που οι απόψεις αυτές είναι αντίθετες με κυβερνητικές αποφάσεις οφείλουμε να τις σεβόμαστε και μέσα από το διάλογο να προχωράμε σε κοινές λύσεις.

Σε έναν τόπο που έχει πληγεί σε πολλαπλά επίπεδα λόγω της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης, οφείλουμε να δείξουμε σύμπνοια και σεβασμό και να συμπορευτούμε με κοινό γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων. Το να στοχοποιούμε συγκεκριμένα πρόσωπα ή ένα ολόκληρο νησί, μόνο επιβλαβές μπορεί να είναι, καθώς προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Προτρέπουμε όλους όσους εμπλέκονται στη λήψη αποφάσεων να σκύψουν με αγάπη και σεβασμό στον 4ο Τουριστικό προορισμό της Ελλάδος και στην κοινωνία της Κω ώστε να πορευτούμε σε έναν κοινό αγώνα δρόμου για το καλό του νησιού μας και της χώρας μας.

Για την Ένωση Ξενοδόχων Κω,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

ADVERTORIALS