Η Ένωση Ξενοδόχων Κω στην 1η "Ημέρα Καριέρας ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" στις 18-19 Μαρτίου στην Αθήνα

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω στην 1η "Ημέρα  Καριέρας ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" στις 18-19 Μαρτίου στην Αθήνα

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω ενημερώνει τα μέλη της ότι θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της 1ης "Ημέρας Καριέρας ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" , που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο και την  Κυριακή  18 & 19  Μαρτίου  2023,  ώρες 10:00 - 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Η "Ημέρα Καριέρας ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ημέρες Καριέρας Δ.ΥΠ.Α." που διοργανώνονται μέσω της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), στοχεύοντας στην  αποτελεσματική σύζευξη των αναγκών της αγοράς εργασίας με το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό.

Επισημαίνεται ότι, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης επαφής με αναζητούντες εργασία, διενέργειας συνεντεύξεων και συγκέντρωσης βιογραφικών.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι μπορούν να  αξιοποιήσουν το σταντ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω για την πραγματοποίηση των επαφών τους, ή εναλλακτικά να δεσμεύσουν ΔΩΡΕΑΝ τον προσωπικό τους χώρο  με αυτόνομη παρουσία του ξενοδοχείου.

Για την αυτόνομη παρουσία στην εκδήλωση, δίνονται οι κάτωθι επισημάνσεις:  

  • η συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ
  • θα δημιουργηθεί ειδικό περίπτερο με τραπέζι, καθίσματα και πλάτη με εικαστική απεικόνιση του λογοτύπου της επιχείρησης
  • θα υπάρχει δυνατότητα διανομής προωθητικού υλικού και giftsbags εκ μέρους των επιχειρήσεων
  • θα υπάρχει παροχή coffee και  lunch break προς τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων

Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε τα μέλη που ενδιαφέρονται , να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή της εταιρείας τους με αποστολή του λογότυπού τους σε υψηλή ανάλυση μέχρι τις 09/03/2023 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , για να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την συμμετοχή,  μπορούν να επικοινωνούν στα κάτωθι στοιχεία, ή με την γραμματεία της Ένωσης Ξενοδόχων Κω (2242024955)

Κα. Κατερίνα Γρηγορίου

Σύμβουλος Εργοδοτών

ΚΠΑ2 ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΟΥ

Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης - Δ.ΥΠ.Α

Τηλ.2310554421 (εσωτ.135)

Με εκτίμηση,

     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                 Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κωνσταντίνα  Σβύνου                                                                                 Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

ADVERTORIALS