Ένωση Ξενοδόχων Κω: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο της Κω

Ένωση Ξενοδόχων Κω: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο της Κω

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΩ

Το νησί της Κω δίνει εδώ και πολλά χρόνια μια άνιση μάχη στον τομέα της υγείας. Μια μάχη για τα αυτονόητα, πρωτίστως για τους κατοίκους του νησιού. Μια μάχη για τους επισκέπτες που μας τιμούν ως τουριστικό προορισμό θέτοντας μας στις υψηλότερες θέσεις ζήτησης. Μια μάχη για τους επιχειρηματίες που επενδύουν στον τόπο μας και για τους εργαζόμενους που κάθε χρόνο έρχονται στο νησί μας.

 Ιστορικά η Κως, το νησί στο οποίο γεννήθηκε η Ιατρική, αποτελεί τόπο ορόσημο σε Παγκόσμιο επίπεδο και θα έπρεπε να αποτελεί και τόπο πρότυπο στο χώρο της υγείας.

 Ως Ένωση Ξενοδόχων Κω τόσο συλλογικά όσο και ο καθένας από εμάς ως επιχειρηματίες είμαστε όλα αυτά τα χρόνια ενεργοί αρωγοί στις ανάγκες του νοσοκομείου και του κλάδου υγείας στο νησί μας, στηρίζοντας έμπρακτα όλα όσα μας ζητούνται.

 Πρόσφατα, στη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, παραθέσαμε και τη δική μας οπτική για την αναγκαιότητα της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού των δομών υγείας σε μια άκρως εποικοδομητική και παραγωγική διαδικασία με ελπιδοφόρα συμπεράσματα.

Στο προσεχές συλλαλητήριο για τη διεκδίκηση των απαιτούμενων δομών υγείας, παρά το δύσκολο της χρονικής στιγμής, θα είμαστε εκεί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω θα είναι εκεί και καλούμε όσους μπορούν να συμμετάσχουν. Επίσης ως Ένωση Ξενοδόχων Κω θα είμαστε αρωγοί όπου και όπως μας ζητηθεί στις διεκδικήσεις για την αναβάθμιση των δομών υγείας.

Με τιμή,

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

ADVERTORIALS