Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Της Ένωσης  Ξενοδόχων Κω

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω προσκαλεί τα μέλη της να παραστούν  στην ετήσια Τακτική (ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ)  Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την  23η  Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Σάββατο  και ώρα 17:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στους ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ» , στην περιοχή  Μινιέρα, Ασφενδιού (δρόμος προς τη Ζιά).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα  Σάββατο  23 Σεπτεμβρίου 2023 , και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2023

Ομιλία Προέδρου και ενημέρωση για:

  • Τρέχουσα κατάσταση
  • Πνευματικά-Συγγενικά δικαιώματα -εξελίξεις
  • Αιτήματα προς Υπουργεία

Τοποθετήσεις-ερωτήσεις συναδέλφων

Παρουσίαση Δράσεων-απολογισμός απερχόμενου ΔΣ -έγκριση πεπραγμένων

Ταμειακή κατάσταση Ένωσης - Έγκριση ισολογισμού - Απαλλαγή ΔΣ

Έγκριση Προϋπολογισμού 2024

Αρχαιρεσίες για την εκλογή των καταστατικών οργάνων της ΕΞΚ

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής .

  • Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα προς την Ένωση Ξενοδόχων Κω μέλη. Η διαδικασία της εγγραφής όπως και της πληρωμής των οικονομικών υποχρεώσεων μπορούν να γίνουν και κατά την διάρκεια της Γ.Σ.
  • Σε περίπτωση που μέλος αδυνατεί να παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση ,έχει το δικαίωμα να εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος της επιχείρησής του ή συνάδελφο να παρασταθεί στις εργασίες της ΓΣ και στη ψηφοφορία, αρκεί να είναι ταμειακώς ενήμερο. (Για εξουσιοδοτήσεις καλείτε στα γραφεία της Ενώσεως, τηλ. 2242024955)
  • Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε εγγράφως στέλνοντας επιστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , είτε δια ζώσης την ημέρα των εκλογών. Οι υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις άλλες εκλογές. (Για υπόδειγμα υποψηφιότητας καλείτε στα γραφεία της Ενώσεως, τηλ. 2242024955)

 

Με εκτίμηση,

     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κωνσταντίνα  Σβύνου                                                                               Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

...

ADVERTORIALS