Με επιτυχία η πρώτη ημέρα του Σχολείου Τουρισμού OnTour Κω

Τουρισμος Παρασκευή, 25η Οκτωβρίου 2019
d7e5b4cc8c3995b570f45dd87d8a422e.jpg

Τη διοργάνωση επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κω αλλά και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό κέντρο Κυπριώτης Village, στην Αίθουσα "Πανάκεια", η πρώτη ημέρα του Σχολείο Τουρισμού OnTour Κω το οποίο έχει ως σκοπό να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος της Δημοτικής Τηλεόρασης Μαρία Πολίτου ενώ μίλησαν οι Δημήτρης Σεραφειμίδης, Γιώργος Κουτσοκώστας, Ανδρέας Ζαγάκος, Χρήστος Κακαρούγκας, Δημοσθένης Μπρούσαλης, Κώστας Καμπάκης, Χάρης Τζαννής και Λία Ζαμπέτογλου.

Σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν workshops στις διαδραστικές αίθουσες της ΑΝΚΟ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-125950.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Σάββατο, 5 Ιουλίου 11:16ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency