Τηλεοπτικά γυρίσματα του Αυστραλιανού ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ με τίτλο “My Greek Odyssey”, στην Κω

Τηλεοπτικά γυρίσματα του Αυστραλιανού ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ με τίτλο “My Greek Odyssey”, στην Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κω με την Υπεύθυνη οργάνωσης της παραγωγής του Αυστραλιανού ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ με τίτλο My Greek Odyssey, το Σαββατοκύριακο πρόκειται να ξεκινήσουν στο νησί μας τηλεοπτικά γυρίσματα του 4ου κύκλου της ταξιδιωτικής σειράς, με αφιέρωμα στην Κω.

Το πρόγραμμα αποτελείται από μία σειρά ωριαίων επεισοδίων ανά κύκλο και έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του 1ου, 2ου και 3ου κύκλου της σειράς, εξερευνώντας νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου.

H τηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά με παρουσιαστή τον ελληνικής καταγωγής Peter Maneas, καταγράφει την παράδοση, την ιστορία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τη γαστρονομία και τον τρόπο ζωής των νησιών της Ελλάδας, με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές εκτός αλλά και εντός Ελλάδας να τα ανακαλύψουν.

Η σειρά που λόγω της μεγάλης τουριστικής προβολής για την Ελλάδα τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, αναμένεται να προβληθεί σε δίκτυα του εξωτερικού (Channel 7 Αυστραλίας, Sea Channel Ρωσίας κ.ά.) αλλά και σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του COSMOTE HISTORY.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS