Δήμαρχος Κω: Μέχρι τον Μάρτη θα έχει τοποθετηθεί ο θόλος στο γήπεδο μπάσκετ της Καρδάμαινας

Δήμαρχος Κω: Μέχρι τον Μάρτη θα έχει τοποθετηθεί ο θόλος στο γήπεδο μπάσκετ της Καρδάμαινας

Στο θέμα της τοποθέτησης του θόλου στο γήπεδο μπάσκετ του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Καρδάμαινας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κω στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Η δήλωση του κ. Νικηταρά.

''Το 1982 τοποθετήθηκε το πρώτο κλειστό γυμναστήριο στην Κω, υπό συνθήκες που είναι γνωστές και έχουν περάσει 40 ολόκληρα χρόνια, μισός αιώνας, χωρίς στην πράξη να μπει το παραμικρό λιθαράκι, παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες μπορεί να έγιναν στο παρελθόν, που όμως δεν εστέφθησαν από επιτυχία και δεν παρήγαγαν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Αυτή η Δημοτική Αρχή σε συνεννόηση με τους αθλητικούς φορές, την αθλητική οικογένεια του μπάσκετ εδώ μέσα συζήτησε ένα πρόγραμμα και ένα σχέδιο για την τοποθέτηση κλειστών θόλων στα χωριά. Συμφωνήσαμε όλοι να ξεκινήσουμε από την Καρδάμαινα.

Έγιναν οι πρώτες εργασίες, ο θόλος πραγματικά θέλει 4 μήνες για να τοποθετηθεί, σύμφωνα με τη σύμβαση (λήγει αρχές του Φλεβάρη). Μπορεί να πάρει μία μικρή παράταση μέχρι τέλος του Φλεβάρη.

Εμείς στη συζήτησή μας με τα αθλητικά σωματεία, τους είπαμε ας υπολογίσουμε Μάρτη και όχι μόνο αυτό αλλά είπαμε ότι κάνουμε και δεύτερη μελέτη, που εκπονούν αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες, που λέει ότι εκεί θα μπούνε και αθλητικοί πίνακες για τα αποτελέσματα και παρκέ και εξέδρες, για να αποτελέσει πρότυπο και να μην είναι ένα κλειστό προπονητήριο και μόνο.

Την προηγούμενη περίοδο δώσαμε προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο, αυτή η περίοδος αφορά στο μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα, εδώ είμαστε να αναμετρηθούμε με την ευθύνη, δεν φοβηθήκαμε το κάναμε, κερδίσαμε και κερδίσαμε στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις. Ο χρόνος θα δείξει τι ο καθένας μπορεί να κάνει.''

*Φωτογραφία αρχείου

ADVERTORIALS