Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ , εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
‘’ Μέσα σε λίγες ώρες ο κυβερνητικός βουλευτής κ.Γιάννης Παππάς και ο κ.Νικηταράς κατάφεραν να αυτογελοιοποιηθούν και να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους πολίτες.
Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε νωρίς χθες το πρωί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ-1, καταλόγισε ευθύνες στο Δήμο Κω για την καθυστέρηση στην κατασκευή του νοσοκομείου, λέγοντας ότι είχε οικόπεδο το οποίο δεν μπορούσε να αδειοδοτηθεί, για να γίνει ο διαγωνισμός.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο κ.Νικηταράς που διέψευσε τον Υπουργό Υγείας , λέγοντας ότι οι ευθύνες ανήκουν στη κεντρική διοίκηση, δηλαδή στη κυβέρνηση.
Αυτός όμως που το τερμάτισε κυριολεκτικά ήταν ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Παππάς που υποστήριξε ότι φταίει η αντιπολίτευση στο Δήμο για το γεγονός ότι δεν έγινε το νοσοκομείο.
Ο Υπουργός δηλαδή λέει ότι φταίει η δημοτική αρχή , ο κ.Νικηταράς ότι φταίει η κυβέρνηση και ο κυβερνητικός Βουλευτής ότι φταίει η αντιπολίτευση στο Δήμο και ο Κυρίτσης!!! ( κρίμα που δεν ενημέρωσε νωρίτερα τον κ.Νικηταρά για να συμπέσουν στο ότι φταίει η αντιπολίτευση και ο Κυρίτσης )
Ο κ.Παππάς με τον κ.Νικηταρά θα πρέπει επίσης να διερευνήσουν για το αν φταίνε η αντιπολίτευση και ο Κυρίτσης για τα ακόλουθα θέματα:
-για το δυστύχημα και τους νεκρούς των Τεμπών και για το ‘’ μπάζωμα’’ που ακολούθησε .
-για το σκάνδαλο των υποκλοπών.
-για τους φραπέδες και τους χασάπηδες του ΟΠΕΚΕΠΕ.
-για το υπάρχον νοσοκομείο της Κω που είναι χωρίς γιατρούς.
-για το γεγονός ότι από το 2019, εδώ και 7 χρόνια, η Κως και τα χωριά έχουν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους.
-για το ότι ο Δήμος είναι διαλυμένος.
-για τα σκουπίδια της Καλύμνου που προορίζονται για την Κω.
Ο Δήμος Μούτσης σε ένα τραγούδι του λέει ότι ΄΄ για όλα φταίνε οι γκόμενες’’. Δεν το ψάχνουν λίγο παραπάνω;
Οι κύριοι Παππάς και Νικηταράς πάνε πακέτο. Εφόσον έχουν επιλέξει το δρόμο της αυτογελοιοποίησης , θα πάρουν αυτό που επέλεξαν .
Τους αναμένει νέα ανακοίνωση που θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες για το ‘’δούλεμα ΄΄που ρίχνουν στους πολίτες της Κω εδώ και 6 χρόνια για το νοσοκομείο.
Για να γελάσει κάθε πικραμένος…’’
Ο Κώος φωτογράφος Μιχάλης Σαρηγιάννης παρουσιάζει το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού του στο Αφγανιστάν, μεταφέροντας εικόνες και εμπειρίες από την περιπλάνησή του στη χώρα
Ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2026, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης», το 4ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ», έναν θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον αθλητισμό του νησιού μας.
Το Υπουργείο Παιδείας διαβίβασε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κω το αίτημα για ένταξη της επισκευής του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» ή σε προγράμματα της Περιφέρειας.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας