Γ. Κρητικός: Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλες και όλους

Γ. Κρητικός: Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλες και όλους

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Αγαπητοί/ές συναγωνιστές/τριες για την τοπική αυτοδιοίκηση,

Θέλω να συγχαρώ κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά για την απόφασή σας να πάρετε μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η κίνησή σας αυτή αποδεικνύει ότι προτιμάτε τη συμμετοχή αντί για την αποχή, τη δράση αντί της αντίδρασης και την ανάληψη πρωτοβουλιών αντί της παθητικότητας και της ακινησίας. Η αυξημένη συμμετοχή νέων υποψηφίων φέτος είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του νησιού μας.

Δεν έχει τόση σημασία αν κατεβαίνετε υποψήφιοι/ες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή στον Δήμο της Κω. Δεν έχει τόση σημασία αν κατεβαίνετε για το Δημοτικό ή κάποιο Τοπικό Συμβούλιο. Δεν έχει τόση σημασία με ποια παράταξη κατεβαίνετε. Σημασία έχει η συμμετοχή. Και με τη συμμετοχή σας, καταγράψατε ήδη την πρώτη σας νίκη.

Σε μερικές μέρες αρχίζει και επίσημα η προεκλογική περίοδος. Δώστε τον αγώνα σας. Για αρχές και αξίες. Καταθέσετε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. Προτείνετε λύσεις για όσα πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουν.

Όμως, να έχετε κατά νου ότι ο αγώνας σας πρέπει να γίνει κατά τρόπο που να δείχνει σεβασμό στην αντίθετη άποψη, τους πολιτικούς σας αντιπάλους και τη δημοκρατία. Δώστε τη μάχη σας με εντιμότητα και καθαρότητα και να είστε έτοιμοι/ες να υπηρετήσετε το νησί μας από όποια θέση μας δώσει εντολή ο κυρίαρχος λαός μας. Μακριά από άσκοπες αντιπαλότητες, έχθρες και τοξικότητα. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλες και όλους ενωμένες και ενωμένους για το καλό του νησιού μας. Ο πραγματικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και μόνο ενωμένοι/ες μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Το χρωστάμε στο πανέμορφο νησί μας.

Το χρωστάμε στους υπέροχους συμπατριώτες μας.

Το χρωστάμε στα καταπληκτικά παιδιά μας.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Γιάννης Κρητικός

Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου και εκ νέου υποψήφιος

ADVERTORIALS