Περιοδεία Αποστολάκη, Κασσελάκη και Λινού στην Κω - Δηλώσεις

Περιοδεία Αποστολάκη, Κασσελάκη και Λινού στην Κω - Δηλώσεις

Περιοδεία πραγματοποιούν στην Κω σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αποστολάκης Ευάγγελος, Κασσελάκης Στέφανος και Λινού Αθηνά.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κω – Νισύρου, κ. Ναθαναήλ, τον Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά, τον διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτη
Βασιλειάδη, την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και το Σωματείο Εργαζομένων του ιδρύματος καθώς και το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κω.

Στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Αποστολάκης σημείωσε ότι η σημερινή επίσκεψη στο νησί συνέπεσε με το τραγικό συμβάν με το θάνατο συμπολίτισσάς μας πάνω σε καρότσα φορτηγού, προσπαθώντας στη συνάντηση που έγινε στο νοσοκομείο Κω να ενημερωθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κω έτσι ώστε να είναι παραγωγικοί ως προς την επίλυση αυτών των θεμάτων.

Ο κ. Αποστολάκης σημείωσε ότι το Νοσοκομείο Κω θέλει ενίσχυση, με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και μάλιστα από την επόμενη ημέρα σχηματισμού κυβέρνησης καθώς η κοινωνία του νησιού έχει την ανάγκη να αισθανθεί περισσότερο ασφαλής.

Όσον αφορά στη βοήθεια του στρατού με τη συνδρομή του ασθενοφόρου ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι αυτό μπορεί να γίνει όταν ζητηθεί και υπάρχει η δυνατότητα αλλά είναι ένα μέτρο προσωρινό το οποίο δεν δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα.

Η κ. Λινού σημείωσε ότι το περιστατικό που συνέβη στο νησί μας είναι η κορυφή του παγόβουνου, λέγοντας ότι το σύστημα υγείας της χώρας καταρρέει. Ζούμε μια κατάρρευση η οποία είναι πιο ακραία στη νησιωτική χώρα, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η υιοθέτηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει.

Ο κ. Κασσελάκης με τη σειρά του όσον αφορά στην κατάσταση του δημόσιου συστήματος υγείας του νησιού μας, τόνισε ότι κάποιοι πρέπει να πουν την αλήθεια στον κόσμο αλλά και στους αρμόδιους, λέγοντας πως από τέτοια συμβάντα μπορεί να ξεφτιλιστεί η χώρα στον παγκόσμιο τουρισμό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις τους. 

ADVERTORIALS