Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Η κοινωνία ξανά στο προσκήνιο»

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Η κοινωνία ξανά στο προσκήνιο»

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

«Η κοινωνία ξανά στο προσκήνιο»

 

Με πανηγυρικό τρόπο επικυρώθηκε την Κυριακή 29/1/2023 από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή η πρόταση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές Εκλογές.

Για τις Εθνικές Εκλογές του 2023 οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα θα είναι οι:

  • Βολονάκη Κατερίνα (τ. Νομαρχιακή Σύμβουλος Δωδεκανήσου)
  • Γαβαλά Κατερίνα (Αν. Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ)
  • Κουνάκης Παναγιώτης (Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου)
  • Νικητιάδης Γιώργος (τ. Υφυπουργός Τουρισμού)
  • Οίκουτα Ελευθερία (Συντονίστρια Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αρχαγγέλου)
  • Χανιώτης Μιχάλης (τ. Δήμαρχος Καρπάθου)
  • Χατζηδιάκος Φώτης (τ. Δήμαρχος Ρόδου)

Η συνεργασία της Νομαρχιακής Επιτροπής, των οργάνων μας και της Επιτροπής Ψηφοδελτίου έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα για τα νησιά μας ώστε οι υποψήφιοι Βουλευτές μας θα εκφράσουν με τον προσφορότερο τρόπο την πολιτική Ανανέωση, την επανασύνδεση της πολιτικής με τον Λαό, την γεωγραφική εκπροσώπηση όλων των Δωδεκανήσων.

Το πρόγραμμά μας είναι το όραμά μας. Με αιχμή του δόρατος το ψηφοδέλτιό μας, θα αγωνιστούμε για την ενδυνάμωση του κράτους πρόνοιας με την επανασύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την παραγωγή πολιτικής για τους πολίτες έναντι των συμφερόντων, την επικράτηση του Κράτους Δικαίου με τη διαφάνεια των θεσμών και την απόδοση Δικαιοσύνης, την αξιοκρατία με την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας και στην καινοτομία ώστε οι νέοι να παραμείνουν και να δημιουργήσουν ξανά στη χώρα, την ανάδειξη της Εθνικής Κυριαρχίας μας απέναντι σε όλες τις έξωθεν απειλές.

Καλούμε τον Λαό να δώσει στο ΠΑΣΟΚ την εντολή ώστε ο κοινοβουλευτισμός να αποτελέσει ξανά τη κορυφαία πολιτική διαδικασία, να αντιπαλέψουμε τις αντιλαϊκές και αντιδημοκρατικές πολιτικές των τελευταίων Κυβερνήσεων, να μπει η κοινωνία ξανά στο προσκήνιο. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσων

Νίκος Μουτσάκης

Ρόδος, 31 Ιανουαρίου 2023

ADVERTORIALS