Όραμα + Δράση: Αν το μέλλον της Κω είναι ο κος Νικηταράς… τότε η Κως απλά δεν έχει μέλλον…

Όραμα + Δράση: Αν το μέλλον της Κω είναι ο κος Νικηταράς… τότε η Κως απλά δεν έχει μέλλον…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ


Αν το μέλλον της Κω είναι ο κος Νικηταράς… τότε η Κως απλά δεν έχει μέλλον…

Διαβάζουμε τη δήλωση του κου Νικηταρά για την ματαίωση της χθεσινής (21/12/2022) συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, του ανθρώπου που όταν δεν φωτογραφίζεται, υποτίθεται ότι μάχεται για την ενότητα της κοινωνίας και το μόνο που διαπιστώνουμε είναι έναν οχετό ψέματος, αλαζονείας, αμετροέπειας, αυθάδειας και έπαρσης.

Ψέμα 1ο: Πότε πρέπει να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός του Δήμου Κω σύμφωνα με τον Νόμο; 15 Νοεμβρίου!!! Τι έκανε ο κος Νικηταράς; Μάλλον έψαχνε το γνωστό διαβατήριο για το Λονδίνο!!!

Ψέμα 2ο: Περιμένουν λέει οι συναλλασσόμενοι να πληρωθούν από το Δήμο στο τέλος του έτους… Πληρώστε τους κ. Νικηταρά… αν δεν το πήρατε χαμπάρι ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό του 2023 όχι του 2022 που τρέχει και η ανικανότητά σας έχει αφήσει τους ανθρώπους απλήρωτους.

Ψέμα 3ο: Η συνεδρίαση λέει του προϋπολογισμού είναι από τις σημαντικότερες συνεδριάσεις που αναμένουν οι συνδημότες… Αλήθεια κ. Νικηταρά; Είστε σίγουρος; Αν ναι γιατί εγγράψατε άπαντες στα παλαιότερα των υποδημάτων σας;;;

  • Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης δεν συνεδρίασε ποτέ!!! Ξέρετε κ. Νικηταρά ποιοι συμμετέχουν στην Επιτροπή;;; Οι συνδημότες και οι φορείς που αγωνιούν…
  • Λαϊκές συνελεύσεις στις κοινότητες δεν έγιναν ποτέ!!!
  • Η εισήγηση εστάλη στους δημοτικούς συμβούλους στις 3 το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας!!!

Ψέμα 4ο: Οι παρατάξεις λέει την προηγούμενη δημοτική περίοδο αντάλλασσαν «φιλοφρονήσεις» με βαρείς χαρακτηρισμούς ευτελίζοντας την πολιτική παρουσία τους… κοίτα ποιος μιλάει… κ. Νικηταρά να σας θυμίσουμε ότι μόλις στις 15 Δεκεμβρίου 2022 πράξατε ως παράταξη δια της Αντιδημάρχου σας ακριβώς αυτό που κατηγορείτε… ειδάλλως δεν θα αναγκαζόσασταν να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη… και πολύ αμφιβάλουμε αν πραγματικά την εννοούσατε!!!

  • Και μία επιβεβλημένη υποσημείωση αναφορικά με την προηγούμενη δημοτική περίοδο… κάποιος Νικηταράς (λέτε να είναι το ίδιο πρόσωπο;) ζήτησε από τους συνδημότες μας να τον εκλέξουν εκ νέου δημοτικό σύμβουλο και εκείνος τους το ανταπέδωσε… κρυπτόμενος και φευγάτος για πέντε ολόκληρα χρόνια… τώρα που σας «καμάρωσαν» και σας «καμαρώνουν» οι συνδημότες μας, μην είστε βέβαιος ότι θα σας συγχωρέσουν εκ νέου!!!

Ψέμα 5ο: Το εκλογικό σύστημα λέει δεν του αρέσει του κ. Νικηταρά!!! Τότε γιατί έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος αφού δεν συμφωνούσε με το ίδιο του το κόμμα που ψήφισε τον νόμο και αφειδώς τον στήριξε!!! Δύο εξηγήσεις: ή δεν διάβασε ποτέ τον νόμο πριν τις εκλογές ή αυτοί που τον εγκατέστησαν ξέχασαν να του πουν ότι έχει αλλάξει η νομοθεσία!!! Προφανώς και δείχνει μία ροπή σε πιο απολυταρχικά καθεστώτα ο κος Νικηταράς… ειλικρινά συγγνώμη που σας το χαλάμε… εμείς θα επιμείνουμε στη δημοκρατία είτε το θέλετε είτε όχι!!!

Ψέμα 6ο: Οι παρατάξεις λέει της μειοψηφίας συμμαχούν ελπίζοντας ότι θα πλήξουν τη δημοτική αρχή… πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας!!! Τις τρεις παρατάξεις (Λαϊκή Συσπείρωση, Όραμα & Δράση και Δύναμη Αλλαγής) της μειοψηφίας χωρίζει ιδεολογικοπολιτική άβυσσος. Κάθε μία εκκινώντας από τη δική της αφετηρία επισημαίνει απλά ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός… εσείς στραβά αρμενίζετε!!!

Ψέμα 7ο: Απαρτία δημοτικού συμβουλίου. Πράγματι δεν τη διαθέτει από μόνη της η δημοτική αρχή αφού αριθμεί 15 δημοτικούς συμβούλους και ένα δεκανίκι άρα 16. Υπολείπεται δηλαδή κατά έναν σύμβουλο. Πόσοι ήταν παρόντες;

  • Σε αυτή λοιπόν την τόσο σημαντική συνεδρίαση που η κακή αντιπολίτευση δεν προσήλθε έλλειπαν και τρεις δημοτικοί σας σύμβουλοι! Μα επιτρέπετε αυτό σε τόσο σημαντική συνεδρίαση… και μάλιστα ένας εξ αυτών απουσιάζει πάνω από ένα χρόνο από τις συνεδριάσεις γιατί πολύ απλά σας βαρέθηκε… Δεν τολμάτε όμως, όπως κάνατε με την αντιπολίτευση, να ζητήσετε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την αποπομπή του… Γιατί άραγε;;;

Ψέμα 8ο: Ψεύδεται και αποκρύπτει ο κος Νικηταράς ότι η παράταξή μας με επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης γιατί προφανώς σε μία τόσο σημαντική συνεδρίαση δεν μπορεί η εισήγηση του προϋπολογισμού να φτάνει στους δημοτικούς συμβούλους μερικές ώρες πριν τη συνεδρίαση. Εμείς έχουμε το κακό συνήθειο να διαβάζουμε αυτά που μας στέλνετε όσο τραγελαφικά και αν είναι!!!

  • Αν είχαμε δε εισακουστεί… αύριο Παρασκευή 23/12/2022 το συμβούλιο θα συνεδρίαζε και ο προϋπολογισμός θα είχε ψηφιστεί… τόσο απλά και νοικοκυρεμένα!

Αυτό είναι λοιπόν το μέλλον που μας επιφυλάσσει ο κος Νικηταράς… ένα μέλλον γεμάτο ψέματα, αλαζονεία, αμετροέπεια, αυθάδεια και έπαρση… και αν έχει το θράσος να λέει και να κάνει όλα αυτά υπό τις παρούσες συνθήκες, φανταστείτε τι θα γίνει αν του δοθεί η απόλυτη κυριαρχία επί του δημοτικού συμβουλίου.

ADVERTORIALS