Το Σάββατο στην Κω η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ! Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων

Το Σάββατο στην Κω η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ! Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων


Στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με θέμα την ακρίβεια πραγματοποιούνται σε όλους τους Νομούς της χώρας συναντήσεις κλιμακίων του κόμματος με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων.


Το Σάββατο 26/2/2022 θα επισκεφθεί το νησί μας η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Αναστασία Σιμητροπούλου.


Στόχος της επίσκεψης είναι να συζητηθούν τόσο οι προτάσεις - θέσεις του κόμματος, όσο και των παραγωγικών και επιστημονικών φορέων του τόπου μας.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΒΕΔ επί της επαρχιακής οδού Κω – Κεφάλου στις 11:30 π.μ., τηρουμένων των υγειονομικών κανόνων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.


Ποιά είναι η Αναστασία Σιμητροπούλου (Αναπλ/τρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ)


Η Αναστασία Σιμητροπούλου γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας & νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου (2013-2014), είναι Ιδρυτικό Μέλος του Ιδρύματος "Γρηγόρης Λαμπράκης".
Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)". (2020 έως σήμερα).

ADVERTORIALS