Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας

Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. Οι κάλπες άνοιξαν σε συνολικά 840 εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου ζούν απόδημοι Έλληνες.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη μέλη του ΚΙΝΑΛ καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη ή φίλοι του κόμματος προσερχόμενοι στα εκλογικά κέντρα. Θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να ψηφίσουν καταβάλλοντας ως εισφορά 3 ευρώ.

Μπορούν επίσης να ψηφίσουν και 17ρηδες που έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2004 και είναι εγγεγραμμένοι στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους. Οι αρμόδιοι χειριστές θα αναζητήσουν τα στοιχεία ταυτοποίησης που απαιτεί το πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών όπου αναζητά τον εκλογικό αριθμό με τον οποίο και πιστοποιείται ο ψηφοφόρος. Για την ταυτοποίησή απαιτείται αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Θα μπορούν να ψηφίσουν και νεωτεροι , π.χ 16ρηδες αφού πέραν των άλλων προσκομίσουν εκτυπωμένο από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ πιστοποιημένο ΑΜΚΑ.

Για το νησί της Κω προβλέπονται κάλπες σε Κέφαλο, Αντιμάχεια, Καρδάμαινα, Πυλί, Ζηπάρι και στην για την πόλη στο Λαογραφικό Μουσείο «το Χάνι»!

Κάλπες στήθηκαν και σε Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Λέρο, Πάτμο, Λειψούς, Νίσυρο και Αγαθονήσι.

ADVERTORIALS