Βασίλης Υψηλάντης: Άμεση προκήρυξη θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο της Κω

Βασίλης Υψηλάντης: Άμεση προκήρυξη θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο της Κω

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ 

Δηλώσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα Βασίλης Α. Υψηλάντης σχετικά με την πρωτοβουλία του για άμεση προκήρυξη θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο της Κω και προσωρινή κάλυψη των θέσεων μέχρι τον διορισμό τους και για την πορεία για το Νέο Νοσοκομείο Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής με την αναχώρησή του από την Κω προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Κατά την παραμονή μου στην Κω επισκέφθηκα το Νοσοκομείο του νησιού και συζήτησα με την Διοίκηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Σχετικά με το θέμα της πλήρωσης θέσεων ιατρικού προσωπικού, επικοινώνησα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, από τον οποίο ζήτησα την επίσπευση των διαδικασιών προκήρυξης θέσεων ιατρών αλλά και την προσωρινή, μέχρι των προσλήψεων, μετακίνηση ιατρών για την ενίσχυση του νοσοκομείου. Ο αν. υπουργός με διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί προσωπικά των θεμάτων και άμεσα προκηρύσσει μια θέση Διευθυντή ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, μια θέση ΕΑ ιατρού ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ και μια θέση ΕΒ ιατρού ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκα. από τον Δήμαρχο Κω, για τις εξελίξεις σχετικά με τη χωροθέτηση του νέου νοσοκομείου Κω προκειμένου να καταστεί εφικτή η υλοποίηση της απόφασης της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να προχωρήσει στην κατασκευή του έργου.

Η προσπάθεια για την καλύτερη υγειονομική κάλυψη της Κω είναι αδιάκοπη, συστηματική και αντιμετωπίζεται όχι με επικοινωνιακές φανφάρες αλλά με παρεμβάσεις ουσίας.»

ADVERTORIALS