Ι. Ρούφα: 75 οχτάμηνες προσλήψεις για την καθαριότητα εγκρίθηκαν από τον υπουργό εσωτερικών - Η δημοτική αρχή το απέκρυψε...

Ι. Ρούφα: 75 οχτάμηνες προσλήψεις για την καθαριότητα εγκρίθηκαν από τον υπουργό εσωτερικών - Η δημοτική αρχή το απέκρυψε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ

 

-1η Απριλίου το γραφείο ειδικών συμβούλων του κυρίου Νικηταρά με έγγραφο του ζητά από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας να ενημερωθεί αν η υπηρεσία δύναται να ανταποκριθεί σε εβδομαδιαία βάση. (επισυνάπτεται)

-1η Aπριλίου η Γενική Γραμματέας του δήμου ενημερώνει με έγγραφό της την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και καθαριότητας για τα παρακάτω:

α)οι 75 προσλήψεις ΙΔΟΧ για την καθαριότητα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο!

β)οι 70 προσλήψεις ΙΔΟΧ λόγω covid-19 έχουν παγώσει!

-1η Απριλίου η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας επικαλείται το έγγραφο της Γενικής Γραμματέως και την 3η Απριλίου η οικονομική επιτροπή του δήμου αποφασίζει, όλως τυχαίως, την εκχώρηση σε ιδιώτη!

Καμία εισήγηση, καμιάς υπηρεσίας δεν κάνει λόγο για ανάγκη μίσθωσης απορριμματοφόρων! (επισυνάπτουμε το έγγραφο της υπηρεσίας)

Το βασικό επιχείρημα ήταν η ψευδής βεβαίωση από την Γενική Γραμματέα του δήμου, προφανώς με εντολή του κυρίου Νικηταρά, ότι οι προσλήψεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

Άραγε υπάρχει κάποιο έγγραφο του ΥΠΕΣ στο οποίο στηρίχθηκε η κυρία Κρητικού;

Οι 75 οχτάμηνες προσλήψεις εγκρίθηκαν στις 5 Μαϊου από το ΥΠΕΣ ακριβώς 4 μήνες νωρίτερα από ότι θα βόλευε, ενδεχομένως, με βάση τα σχέδια του κυρίου Νικηταρά…

Η δε διακήρυξη- Δούρειος ίππος των παρά κάτι 300.000 χιλιάδων ευρώ, για να μην χρειαστεί και προσυμβατικός έλεγχος, είναι αποκαλυπτική των διαθέσεων της δημοτικής αρχής!

Ουσιαστικά εγκαθιστούν μια ιδιωτική εταιρεία που θα διαθέτει 14 άτομα προσωπικό χωρίς να προσδιορίζονται οι ώρες εργασίες τους ΜΈΣΑ στην υπηρεσία καθαριότητας!

Η δε εταιρεία θα έχει δικό της επόπτη καλής εκτέλεσης εργασιών!

Αλλά και δικό της υπάλληλο γραφείου κίνησης!

Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΑΡΧΕΙΟ 1

ΑΡΧΕΙΟ 2

 
 
 
 
 
 
 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ ΡΟΥΦΑ
 
 
75 οχτάμηνες προσλήψεις για την καθαριότητα εγκρίθηκαν από τον υπουργό εσωτερικών!
 
Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά! 
 
Εμείς γνωρίζαμε την πρόθεση της κυβέρνησης να διευκολύνει το άνοιγμα της φετινής ιδιότυπης τουριστικής περιόδου. 
 
Η δημοτική αρχή το απέκρυψε λέγοντας ότι οι προσλήψεις θα γίνουν το Σεπτέμβριο!
 
Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί το deal με τα εργολαβικά συμφέροντα και την με δοσομετρητή ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου μας;;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.