Ιωάννης Παππάς: Το Τ.Α.Π.Α είναι θετικό για τη διάθεση του Πάρκου της 25ης Μαρτίου στην τοπική κοινωνία της Κω

Ιωάννης Παππάς: Το Τ.Α.Π.Α είναι θετικό για τη διάθεση του Πάρκου της 25ης Μαρτίου στην τοπική κοινωνία της Κω

Ιωάννης Παππάς: Το Τ.Α.Π.Α είναι θετικό για την διάθεση του Πάρκου της 25ης Μαρτίου στην τοπική κοινωνία της Κω

Έπειτα από την κοινοποίηση του από 26/3/2021 αιτήματος, προς το Υπουργείο Πολιτισμού, τουΔημάρχουΚω κ. Θεοδόση Νικηταρά σχετικά με τη διάθεση προς χρήση από τους πολίτες ,αρχαιολογικού χώρου με εμβαδόν 8.673 τ.μ., ιδιοκτησίαςτου Τ.Α.Π.Α., που βρίσκεται στον αστικό ιστό της πόλης της Κω.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς κατάτη διήμερη επίσκεψη του στην Κω 01-02 Απριλίου 2021 και μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο της Κω , επισκέφθηκε τον εν λόγωχώροόπουλειτουργούν τα γραφεία της αρχαιολογικής υπηρεσίαςενώ ο εξωτερικόςχώρος, που αποτελείπηγή πρασίνου,παραμένειτόσαχρόνιακλειστός και αναξιοποίητος.

Ο κ. Παππάς επικοινώνησε άμεσαμε τον πρόεδρο του ΤΑΠΑ κ. Παναγιώτη Νταή, οοποίος διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι είναι θετικοίστηδιάθεση του χώρου προς χρήση από τους πολίτες και την επαναλειτουργίατης παιδικής χαράς, η οποία θα δώσεικαι πάλι μια πνοή χαράς, παιχνιδιού, αναψυχής αλλά και άλλων δραστηριοτήτων. Ο δήμαρχος Κω ενημερώθηκε άμεσα για το αισιόδοξόμήνυμακαι ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την συμβολή του.

ADVERTORIALS