Ξεκινάει το βάψιμο και η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Μαρίνας Κω - Δείτε τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν

Ξεκινάει το βάψιμο και η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Μαρίνας Κω - Δείτε τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν

ΡΕΠΟΡΤΑΖ KOSNEWS24.GR

Τον ελαιοχρωματισμό και τις εργασίες συντήρησης των κτιρίων της Μαρίνας Κω, ανέλαβε η εταιρεία ΙΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στο ποσό των 57.213,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (17%).

Η Σύμβαση τέθηκε σε ισχύ από τις 10 Δεκεμβρίου του 2020 και η παράδοση του έργου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 40 ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στα Κτίρια της Διοίκησης μετά τις 22:30 καιστο Εμπορικό κέντρο μετά τις 00:00, για αποφυγή όχλησης των πελατών.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν:


1. Βάψιμο εξωτερικά των κτιρίων των εγκαταστάσεων της Μαρίνας (Κτίριο Διοίκησης, κτίριο εμπορικού κέντρου, κτίριο γεννήτριας και υποσταθμού της ΔΕΗ, αντλιοστάσιο και την βοηθητική αποθήκη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στην επισκευαστική ζώνη), οι πύλες εισόδου – εξόδου και οι μαντρότοιχοι, όπως και τα κοινόχρηστα WC – λουτρά του εμπορικού κέντρου. Αφαίρεση σαθρών και υγρασιασμένων σοβάδων και επισκευή ανοιγμένων σχισμών. Επιδιόρθωση και αποκατάσταση σοβά με ειδικά τσιμεντοειδή υλικά και στόκους. Τρίψιμο, αστάρωμα των μερεμετιών βάψιμο δύο στρώσεις με υλικά κατάλληλα (ακρυλικό
σιλικονούχο χρώμα) για περιοχές με υψηλή υγρασία και μεγάλες θερμοκρασίες.


2. Βάψιμο εσωτερικά του κτιρίου του Διοικητηρίου και ότι περιλαμβάνεται σε αυτό, αφαίρεση σαθρών και υγρασιασμένων σοβάδων, στοκάρισμα όπου υπάρχουν. Τρίψιμο αστάρωμα, βάψιμο δύο στρώσεις με πλαστικό χρώμα.


3. Εσωτερική διακοσμητική τεχνοτροπία στο χώρο υποδοχής του διοικητηρίου.

4. Κάγκελα και όλες τις υδρορροές, καθάρισμα με μηχανικά μέσα, αστάρωμα και βάψιμο δύο στρώσεις.

5. Όλες τις κολώνες φωτισμού, καθάρισμα με μηχανικά μέσα, αστάρωμα και βάψιμο δύο στρώσεις.

6. Βάψιμο στην πλαγιοδέτηση και στο ακρομώλιο περιμετρικά δύο χέρια.

7. Επιδιόρθωση των αρμών συστολής – διαστολής όπου κρίνεται απαραίτητο στα κτίρια των εγκαταστάσεων.

ADVERTORIALS