H παρουσία της Μαρίνας Κω στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «Boot 2024» στο Düsseldorf της Γερμανίας

H παρουσία της Μαρίνας Κω στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «Boot 2024» στο Düsseldorf της Γερμανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με εξαιρετικά θετικό πρόσημο και πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίνας Κω από 20-28/1/2024 στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «Boot 2024» στο Düsseldorf της Γερμανίας με 214.000 επισκέπτες από 120 χώρες και περί τους 1.500 εκθέτες. Η επιχείρηση εκπροσωπήθηκε από το Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης κ. Δρόσο Αντώνιο και συμμετείχε και ο υπάλληλος εξυπηρέτησης σκαφών κ. Σκιαθίτης Σταύρος.

Η Μαρίνα της Κω προβλήθηκε, τόσο στο περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Μαρινών , όσο και στο περίπτερο του Εμπορικού Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπου και πραγματοποιήθηκαν ολοκληρωμένες παρουσιάσεις , μέσω βιντεοληπτικού και έντυπου υλικού, καθώς και συναντήσεις με δημοσιογράφους και δυνητικούς πελάτες από όλο τον κόσμο . Οι παριστάμενοι επισκέπτες επέδειξαν εντονότατο ενδιαφέρον για τη Μαρίνα Κω, όπως και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών του κλάδου.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους επικεφαλής της ICOMIA ( Παγκόσμια Ένωση Μαρινών ) και TransEurope Marinas ( δίκτυο μαρινών με 45.000 θέσεις ελλιμενισμού ) , όπου αποτελούμε ενεργά μέλη , με τους διοργανωτές του επερχόμενου Παγκόσμιου Συνεδρίου Μαρινών, τους υπεύθυνους του παγκοσμίου κύρους οργανισμού «Monaco Marina Management» ( από όπου και έχει βραβευθεί η Μαρίνα Κω με το 2ο Παγκόσμιο Βραβείο ), τον Πρόεδρο του μεγαλύτερου διεθνούς φορέα πιστοποίησης Μαρινών «The Yacht Harbour Association» και με πλήθος εταιριών με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Μαρίνα Κω , μέσω της παρουσίας της σε τέτοιου είδους εκθέσεις, επιβεβαιώνει την ευρεία αναγνώριση που τυγχάνει διεθνώς στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού ,ως μία εκ των δημοφιλέστερων και κορυφαίων Μαρίνων της Μεσογείου, ενδυναμώνοντας συνεχώς το brand name της , θέτοντας πλέον ως άμεσο και ρεαλιστικό στόχο την υλοποίηση του project της επέκτασης.

IMG_0078.jpg

IMG_0082.jpg

IMG_0084.jpg

IMG_0085.jpg

IMG_0081.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-02-01 150046.png

ADVERTORIALS