Απάντηση του Δ. Σαράντη στον Β. Χαδούλη: Η μιζέρια και η μικροψυχία δε βοηθούν αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας - Αίτημα πολλών χρόνων το ηχητικό σύστημα

Απάντηση του Δ. Σαράντη στον Β. Χαδούλη: Η μιζέρια και η μικροψυχία δε βοηθούν αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας - Αίτημα πολλών χρόνων το ηχητικό σύστημα

Δήλωση του Α΄ Αντιπρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κω «Ο ΕΡΜΗΣ», Δημήτρη Σαράντη, με αφορμή δημοσίευση του κ. Χαδούλη, πρώην προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κω (Δείτε την εδώ)

«Η μιζέρια και η μικροψυχία δε βοηθούν αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας»

Η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της δημοτικής κοινότητας Κω κ. Χαδούλη που υιοθετήθηκε μάλιστα από τη δημοτική του παράταξη, μας εκπλήσσει αρνητικά ως προς το σκεπτικό της .

Το ηχητικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που θα τοποθετηθεί από το Δήμο Κω σε όλο το εμπορικό δίκτυο της πόλης και θα αναπτύσσεται σε ένα μήκος πάνω από 3.5 χιλιομέτρα, είναι ένα αίτημα πολλών χρόνων του εμπορικού κόσμου αλλά και όσων ασχολούνται με τα τουριστικά πράγματα στο νησί μας.

Δίνει τη δυνατότητα όλο το χρόνο, είτε θα αφορά εορταστικές περιόδους, είτε events ,

είτε εκδηλώσεις ενταγμένες στα Ιπποκράτεια, είτε στη λευκή νύχτα ,είτε σε ώρες αιχμής την καλοκαιρινή περίοδο, είτε στις περιόδους των εκπτώσεων κλπ, να παίζει επιλεγμένη θεματική μουσική, να ακούγονται στοχευμένα επικοινωνιακά μηνύματα που αφορούν στο νησί μας αλλά και ενημερωτικά μηνύματα οποιοιδήποτε περιεχομένου κρίνεται αναγκαίο να ακουστούν.

Κυρίως όμως αναβαθμίζει την εικόνα μας, δημιουργεί εξωστρέφεια, θετική διάθεση στον καταναλωτή και εντάσσει την Κω στους προορισμούς που έχουν να επιδείξουν 12 μήνες το χρόνο κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα συνήθως αντικρίζουμε.

Άρα καταγράφεται ως μια πολύ θετική εξέλιξη και έτσι την υποδεχόμαστε.

Το αποτέλεσμα , θα το αξιολογήσουν οι πάντες θεωρούμε πολύ θετικά.

Σε ότι αφορά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μας εκπλήσσει επίσης αρνητικά αυτή η μίζερη αντιμετώπιση . Η πόλη χρειάζεται φώς. Το νησί χρειάζεται φως. Η ψυχή όλων μας χρειάζεται φως . Τα παιδιά, πρέπει να ζήσουν τις εορταστικές ημέρες όπως τις ονειρεύονται.

Το έχουμε ανάγκη όλοι, αυτές τις πραγματικά εξαιρετικά δύσκολες ώρες που η οικονομία αλλά και η κοινωνία μας βάλλεται με το χειρότερο τρόπο λόγω της πανδημίας.

Προσδοκούμε να κάνουμε Χριστούγεννα με ανοιχτά τα καταστήματα. Πρωτοχρονιά με το νησί να ζωντανεύει ξανά. Έχουμε ανάγκη τη θετική διάθεση. Το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Η μιζέρια δεν χωρά, πολύ περισσότερο η μικρόψυχη αντιπολιτευτική διάθεση που ακυρώνει ισοπεδωτικά κάθε τέτοια προσπάθεια.

Όταν η πόλη μας, το νησί μας επανέλθει στην όποια κανονικότητα, οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι της, θα ξεκινήσουν πάλι το γιγάντιο αγώνα της επιβίωσης. Σε αυτό τον αγώνα, ο Δήμος μας πρέπει να είναι πάντα αρωγός και μπροστάρης. Και κάθε προσπάθεια που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, θα μας βρίσκει συμμάχους.

Σαράντης Δημήτρης

Α΄ Αντιπρόεδρος

Εμπορικού Συλλόγου Κω

«Ο ΕΡΜΗΣ»

ADVERTORIALS