Βασίλης Χαδούλης: 247.000 ευρώ για ηχητικά και λαμπάκια την ώρα που επιχειρηματίες και πολίτες αγωνιούν για τα οικονομικά και το μέλλον τους

Βασίλης Χαδούλης: 247.000 ευρώ για ηχητικά και λαμπάκια την ώρα που επιχειρηματίες και πολίτες αγωνιούν για τα οικονομικά και το μέλλον τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΚΩΣ 2023

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: « 247.000 ευρώ για ηχητικά και λαμπάκια την ώρα που επιχειρηματίες και πολίτες αγωνιούν για τα οικονομικά και το μέλλον τους» .

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Βασίλης Χαδούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πριν τρεις μέρες (Τρίτη 10 Νοέμβρη) συνεδρίασε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κω με πρώτο θέμα κατάθεση προτάσεων για το πρόγραμμα έργων 2021.

Πραγματικά αισθάνομαι τη δύσκολη θέση του σημερινού Προέδρου, όταν από τις προτάσεις που κατέθεσε πέρυσι για το πρόγραμμα του 2020 δεν έγινε σχεδόν τίποτα.

Εκτός αν θεωρείται μεγάλο έργο και πρώτης ανάγκης για την Κω η προμήθεια και εγκατάσταση δικτύου ηχητικής εγκατάστασης 148.000 ευρώ, παρακαλώ, στην πόλη της Κω για να παίζει μουσική υποτίθεται τα Χριστούγεννα….

Έτσι και φέτος κατέθεσε σχεδόν τις ίδιες προτάσεις με κάποιες νέες.

Ειλικρινά εύχομαι κάτι να κάνουν αφού είμαστε όλοι εδώ για να υπηρετούμε την πόλη και το νησί μας.

Είναι όμως πρόκληση, όταν ένα ολόκληρο χρόνο δεν έκαναν κάτι, όταν απλά έργα που οι ίδιοι πρότειναν   έμειναν στο ράφι, όταν με το νέο lock down όλο το εμπορικό κέντρο αλλά και οι γειτονιές έχουν ερημώσει, όταν   η τοπική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, η δημοτική αρχή διαλέγει αυτή την ώρα   να κάνει διαγωνισμό προϋπολογισμού ύψους 99.826,74€ για προμήθειες χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού, παίζοντας με την ψυχολογία των επιχειρηματιών που δεν ξέρουν ακόμα πότε και αν θα ανοίξουν πριν τα Χριστούγεννα, αλλά και με τη ψυχολογία εκατοντάδων συμπολιτών μας που δύσκολα θα βγάλουν τον χειμώνα λόγω της ανεργίας και των οικονομικών τους.

Κάποιοι θα πουν ότι και αυτά χρειάζονται και θα συμφωνήσω.

Όμως ας είμαστε λίγο σοβαροί.

Ο στολισμός είναι το μεγάλο έργο αυτή την περίοδο; Και αν είναι τώρα τον σκέφτηκαν; Μόνο ο χρόνος για διαγωνισμό και προμήθεια θέλει 20-30 ημέρες. Πότε θα τα παραλάβουν και πότε θα στολιστούν;

Εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που δεν την γνωρίζω και την γνωρίζουν οι ίδιοι, γιατί δε θέλω να πιστέψω ότι έχει γίνει ήδη η προμήθεια και τώρα τρέχουμε να την τακτοποιήσουμε.

Ότι και να συμβαίνει όμως, η σοβαρότητα ποτέ δεν έβλαψε κανένα. Και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είδα καμιά σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κω από τη δημοτική αρχή Νικηταρά.»

ADVERTORIALS