Ανοιχτή επιστολή του Ν. Κανταρζή προς τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο - Απαξιώνετε συστηματικά ιδιαίτερα το νησί της Κω

Ανοιχτή επιστολή του Ν. Κανταρζή προς τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο -  Απαξιώνετε συστηματικά ιδιαίτερα το νησί της Κω

Ανοιχτή επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου, με την παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, Νίκου Κανταρζή προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.


          Προς : Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Γραφείο Περιφερειάρχη

             Κοιν: ΜΜΕ/ΠΝΑΙ

                                                       ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με θέμα τη συνάντηση του Περιφερειάρχη με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη στη Ρόδο.

Ο Περιφερειάρχης δηλώνει ότι προχωρά με το Υπουργείο σε μία -ακόμα?- συμφωνία για ομάδα έργων , καθώς και σε συνεργασία για την υλοποίησή τους.

Δηλώνει ακόμα ότι «κάθε συνάντηση που έχει με την κυρία Μενδώνη έχει συμπέρασμα , αποτέλεσμα και παραγωγή έργου.

Εύλογα λοιπόν διερωτάται κάθε Κώα και κάθε Κώος:

Από το 2017 που έγινε ο φονικός σεισμός στο νησί , με τα καταστροφικά αποτελέσματα στους χώρους λατρείας αλλά και στους Αρχαιολογικούς χώρους του , πόσες άραγε συναντήσεις έκανε ο Περιφερειάρχης με εκπροσώπους του ΥΠΠΟ και πόσο διεκδίκησε την αποκατάσταση των ζημιών σε αυτούς τους ευαίσθητους για την τοπική κοινωνία χώρους?

Ποια ήταν τελικά τα συμπεράσματα , τα αποτελέσματα και η παραγωγή έργου για το νησί μας αυτά τα σχεδόν τέσσερα χρόνια από το φονικό σεισμό κ. ΧηΜάρκο και κ. Περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κω-Νισύρου?

Να σας πω εγώ? ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!

ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ για να κοροϊδέψετε την τοπική κοινωνία και να υφαρπάξετε τη ψήφο τους ….. και τα καταφέρατε!

Το εκλογικό σώμα της Κω και της Νισύρου σας τίμησε με το ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό του 64% , φαίνεται όμως ότι δεν εκτιμάτε ως Περιφερειάρχης αυτή την τιμή και απαξιώνετε συστηματικά ιδιαίτερα το νησί της Κω , αφού και στο πρόβλημα του Μεταναστευτικού είστε ΗΧΗΡΑ ΑΠΩΝ και στο πλήγμα του σεισμού ήσασταν και είστε ΑΠΩΝ αλλά και στο τελευταίο πλήγμα στον τουρισμό από τον covid 19, πάλι είστε ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΠΩΝ από τα τοπικά προβλήματα!

Όμως αυτή τη φορά ο λαός της Κω , όταν έρθει η ώρα της κάλπης , να είστε σίγουρος ότι θα διατηρήσει τη μνήμη του!

ΥΓ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ , ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ , ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ!

                                                                                                 Σας ευχαριστώ

                                                                                                 Νίκος Κανταρζής

                                                                                    Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ