Ανοιχτή επιστολή του Ν. Κανταρζή προς τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο - Απαξιώνετε συστηματικά ιδιαίτερα το νησί της Κω

Πολιτικη Τρίτη, 22η Σεπτεμβρίου 2020
d77da6a140bebd71a76a5d680d03e937.jpg

Ανοιχτή επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου, με την παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, Νίκου Κανταρζή προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.


Προς : Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Γραφείο Περιφερειάρχη

Κοιν: ΜΜΕ/ΠΝΑΙ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με θέμα τη συνάντηση του Περιφερειάρχη με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη στη Ρόδο.

Ο Περιφερειάρχης δηλώνει ότι προχωρά με το Υπουργείο σε μία -ακόμα?- συμφωνία για ομάδα έργων , καθώς και σε συνεργασία για την υλοποίησή τους.

Δηλώνει ακόμα ότι «κάθε συνάντηση που έχει με την κυρία Μενδώνη έχει συμπέρασμα , αποτέλεσμα και παραγωγή έργου.

Εύλογα λοιπόν διερωτάται κάθε Κώα και κάθε Κώος:

Από το 2017 που έγινε ο φονικός σεισμός στο νησί , με τα καταστροφικά αποτελέσματα στους χώρους λατρείας αλλά και στους Αρχαιολογικούς χώρους του , πόσες άραγε συναντήσεις έκανε ο Περιφερειάρχης με εκπροσώπους του ΥΠΠΟ και πόσο διεκδίκησε την αποκατάσταση των ζημιών σε αυτούς τους ευαίσθητους για την τοπική κοινωνία χώρους?

Ποια ήταν τελικά τα συμπεράσματα , τα αποτελέσματα και η παραγωγή έργου για το νησί μας αυτά τα σχεδόν τέσσερα χρόνια από το φονικό σεισμό κ. ΧηΜάρκο και κ. Περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κω-Νισύρου?

Να σας πω εγώ? ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!

ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ για να κοροϊδέψετε την τοπική κοινωνία και να υφαρπάξετε τη ψήφο τους ….. και τα καταφέρατε!

Το εκλογικό σώμα της Κω και της Νισύρου σας τίμησε με το ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό του 64% , φαίνεται όμως ότι δεν εκτιμάτε ως Περιφερειάρχης αυτή την τιμή και απαξιώνετε συστηματικά ιδιαίτερα το νησί της Κω , αφού και στο πρόβλημα του Μεταναστευτικού είστε ΗΧΗΡΑ ΑΠΩΝ και στο πλήγμα του σεισμού ήσασταν και είστε ΑΠΩΝ αλλά και στο τελευταίο πλήγμα στον τουρισμό από τον covid 19, πάλι είστε ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΠΩΝ από τα τοπικά προβλήματα!

Όμως αυτή τη φορά ο λαός της Κω , όταν έρθει η ώρα της κάλπης , να είστε σίγουρος ότι θα διατηρήσει τη μνήμη του!

ΥΓ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ , ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ , ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ!

Σας ευχαριστώ

Νίκος Κανταρζής

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-30-090522.png
Ολοκλήρωση δολωματικών ψεκασμών Δακοκτονίας - Δυνατότητα έκθλιψης ελαιοκάρπου στα Ελαιοτριβεία των νησιών Ρόδου, Καλύμνου, Καρπάθου και Η. Ν. Κάσου

Μετά την ολοκλήρωση των ψεκασμών δακοκτονίας, οι ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων σε Ρόδο, Κάλυμνο, Κάρπαθο και Κάσο επιτρέπεται να προβούν σε έκθλιψη ελαιοκάρπου από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

nosokomeio4.jpg
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κω

Τις θερμές της ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του καρδιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κω εκφράζει με επιστολή της η οικογένεια του Λεωνίδα Λαμπρόγλου

kladhs.webp
Σπύρος Κλάδης: Το Πυλί είναι το καλύτερο παράδειγμα διαχείρισης 7 χρόνων Νικηταρά

Για πολιτική διγλωσσία και διαχειριστική ανεπάρκεια στο μεταναστευτικό κατηγορεί τη δημοτική αρχή ο Σπύρος Κλάδης, με φόντο την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης στην Κω

stighmiotipo-othonis-2026-10-30-085424.png
Δήμαρχος Κω: Ιστορική ημέρα για το Μαστιχάρι - Πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου

Πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο παραλιακό μέτωπο του Μαστιχαρίου, κλείνοντας μια εκκρεμότητα που κράτησε 31 ολόκληρα χρόνια για την τοπική κοινωνία

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 7:46ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας