Δήμος Κω : Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και τη “ΣΕΝΓΚΕΝ”, αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου

Δήμος Κω : Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και τη  “ΣΕΝΓΚΕΝ”, αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «Καθαρισμός της παραλιακής οδού από Επαρχείο έως και την “ΣΕΝΓΚΕΝ” από συνεργεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω»

Αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020  από τις 04:00π.μ. έως και 07:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο της παραλιακής οδού Ακτής Κουντουριώτη (από το ύψος του Επαρχείου ως την αρχή της οδού Αβέρωφ περιοχή ΣΕΝΓΚΕΝ), με το ειδικό πλυστικό όχημα του Δήμου μας. Με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας Κω ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για λόγους ασφαλείας για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία των πολιτών, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθαρισμός στους συγκεκριμένους δρόμους, ώστε εάν διέρχονται από εκεί να είναι πολύ προσεχτικοί λόγω πιθανής ολισθηρότητας.                                      

Επίσης παρακαλούμε τους επιχειρηματίες των ως άνω περιοχών που ενοικιάζουν Κοινόχρηστους Χώρους, όπως το βράδυ της Τρίτης (11-8-2020) περιορίσουν τα τραπεζοκαθαθίσματά τους επάνω στα πεζοδρόμια, ώστε να είναι εντελώς ελεύθερος ο χώρος στην παραλιακή από το ΕΠΑΡΧΕΙΟ έως και την ΣΕΝΓΚΕΝ (Ακτή Κουντουριώτη), για να διευκολυνθεί το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην προκληθούν ζημιές.

Ταυτόχρονα παρακαλούμε τους δημότες, κατοίκους της περιοχής να μην έχουν σταθμευμένα οχήματα ή μηχανάκια σε όλη αυτή την περιοχή για τους παραπάνω λόγους.

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Γραφείο Τύπου