Δήμος Κω: Η ταύτιση Κυρίτση και Ρούφα, ξεπερνά κάθε λογική. Δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις όπως, για παράδειγμα, για την αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων και των παραλιών

Δήμος Κω: Η ταύτιση Κυρίτση και Ρούφα, ξεπερνά κάθε λογική. Δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις όπως, για παράδειγμα, για την αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων και των παραλιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Η ταύτιση Κυρίτση και Ρούφα ξεπερνά κάθε λογική. Υπονομεύει τους επαγγελματίες, δυναμιτίζει την κοινωνία.

 

Αυτό που όλοι οι Κώοι έχουν καταλάβει, εδώ και μήνες, είναι η απόλυτη ταύτιση του κ. Κυρίτση και της κας Ρούφα και η συντονισμένη προσπάθειά τους, για την αποδόμηση της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Η ταύτιση τους είναι πλέον επιζήμια για τους συνδημότες μας επαγγελματίες, πολύ δε περισσότερο θέτει σε κίνδυνο την ηρεμία της κοινωνίας, που είναι το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας.

Η συμπόρευσή τους προκύπτει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο, σε μια περίοδο που οι συμπολίτες μας αγωνιούν για τις δουλειές και την επιβίωσή τους.

Την ώρα που όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη της επόμενης ημέρας, με τον τουρισμό να μετρά ήδη ανυπολόγιστες ζημίες, ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα υπονομεύουν συνειδητά τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν προσέρχονται στις συνεδριάσεις συστηματικά, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή των συνδημοτών μας.

Όπως, για παράδειγμα, για τους επαγγελματίες που περιμένουν να ζήσουν από την αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων και των παραλιών του νησιού μας.

Ενώ είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις και να τοποθετούνται δημόσια, δηλώνοντας την όποια διαφωνία τους, απέχουν, προκαλώντας ζητήματα απαρτίας.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας, τους βλέπουμε να βαδίζουν χέρι χέρι, παραμερίζοντας τις απίστευτες ύβρεις και αλληλοκατηγορίες που αντάλλασαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό είναι, πράγματι, το ανέντιμο και το ανήθικο.

Στοχεύουν το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα στρέψουν τους συμπολίτες μας κατά της δημοτικής αρχής.

Πλανώνται πλάνην οικτρά. Όλοι γνωριζόμαστε.

Η στάση, η διαδρομή και οι προθέσεις του καθενός, είναι ξεκάθαρες στους συνδημότες μας.

Οι ίδιοι, αποτελούν μοναδική μελανή εξαίρεση σε όλη την Ελλάδα.

Παντού συνεδρίαζαν τα δημοτικά συμβούλια κατά την διάρκεια της πανδημίας, όμως στο νησί μας οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι συστηματικά απούσες.

Και ω της έκπληξης! Συν τοις άλλοις, ο κ. Κυρίτσης σταμάτησε τις επιθέσεις στην κα Ρούφα για το διορισμό του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Φραγκούλη ως Διοικητή στο ΚΥΤ (το διορισμό του οποίου η δημοτική αρχή αναγνωρίζει ως θετική εξέλιξη, αφού εκτιμά ως σημαντικό γεγονός να υπηρετούν συμπατριώτες μας σε τέτοιες θέσεις) και η κα Ρούφα, ως ανταπόδοση, επιτίθεται με χονδροειδή ψεύδη και ανακρίβειες στο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά για τον υπό σύσταση Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Αποσιωπούν τεχνηέντως ότι η συγκρότησή του Φορέα γίνεται με νόμο του Κράτους και η συμμετοχή του Δήμου μας είναι από το νόμο υποχρεωτική, παρότι η δημοτική αρχή αντέδρασε με έντονο τρόπο σε αυτό το σχεδιασμό.

Άλλωστε, συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι του Νοτίου Αιγαίου, χωρίς εξαίρεση, και θα ήταν τραγελαφικό και επικίνδυνο να μείνει εκτός σχεδιασμού η Κως.

Ο στόχος των δύο είναι ξεκάθαρος, μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται στους συμπολίτες μας.

Απέναντι στην ταύτιση και τη συμπόρευσή τους, η Δημοτική Αρχή τοποθετείται με πολιτικό λόγο, υπερασπιζόμενη με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των συμπατριωτών μας και την ενότητα της κοινωνίας μας.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS