ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ: H στάση του προέδρου του Δ.Σ. επιβεβαιώνει την πρόθεση της δημοτικής αρχής για τη φίμωση των δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ:  H στάση του προέδρου του Δ.Σ. επιβεβαιώνει την πρόθεση της δημοτικής αρχής για τη  φίμωση των δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα ήθη εισάγει η στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Επιβεβαιώνειτηναπαξίωσηκαι την σαφή πρόθεση της δημοτικής αρχής για την φίμωση των δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων.

Καμία απάντηση δεν λάβαμε στην πρόταση που καταθέσαμε για μια πραγματική – διαζώσης συνεδρίαση.

Θυμίζουμε ότι η επικεφαλής μας, Ρούφα Ιωάννα,πρότεινετη συμμετοχή του σώματος με τηλεδιάσκεψη και την ζωντανή παρουσία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του κυρίου Νικηταρά και των τριών επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η άρνηση του να απαντήσει -ως όφειλε- όχι μόνο στη δική μας παράταξη που πρώτη αντέδρασε στο φιάσκο- παρωδία συνεδρίαση που φωτογραφίζει την φοβικότητα του κυρίου Νικηταρά και της ομάδας του αλλά και στις επιστολές των άλλων δύο παρατάξεων της μειοψηφίας.

Καθιστούμε απόλυτα υπεύθυνο τον κύριο Καλούδη και τον κύριο Νικηταράγια τη μη διεξαγωγή της αυριανής συνεδρίασης, τη μη λήψη αποφάσεων, την προβληματική λειτουργία του δήμου, τη συνειδητή μη ενημέρωση των πολιτών.

Όσο για τον κύριο Νικηταρά δεν θα είχαμε αντίρρηση αφού φοβάται τη διαζώσης αντιπαράθεση να πάρει τη βοήθεια του «κοινού»…

Να αξιοποιήσει τη διαζώσης παρουσία των αντιδημάρχων του καιτων ειδικών του συμβούλων (συμπεριλαμβανομένου και του υποψηφίου του δημοτικού συμβούλου).

Άσε που θα είχε μια ακόμα ευκαιρία να κλέψει καμιά πρόταση και να την παρουσιάσει σαν δική του κατά την προσφιλή και άκρως «καθαρή» τακτική του.

Αν και τότε δεν αισθάνεται ασφαλής ας… καταργήσει τα δημοτικά συμβούλια και να δίνει συνεντεύξεις, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, κενού, ανέξοδου καισυγκεχυμένου περιεχομένου που δεν αξίζουν σοβαρού πολιτικού σχολιασμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ADVERTORIALS