Δήμος Κω: «Ενισχύεται η καλή σχέση του Δήμου Κω με το Πεκίνο».

Δήμος Κω:  «Ενισχύεται η καλή σχέση του Δήμου Κω με το Πεκίνο».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  «Ενισχύεται η καλή σχέση του Δήμου Κω με το Πεκίνο».

 

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε σήμερα 11 Ιουλίου ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης με στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου του Πεκίνου.

Η συνάντηση αυτή που είχε προγραμματιστεί από τις αρχές του χρόνου, στόχο είχε την ενίσχυση των σχέσεων των δύο δήμων, σχέσεις που ξεκίνησαν από το 2018 μέσω του Πρέσβη κ. Zou Xiaoli και συνεχίστηκαν με συναντήσεις Δήμου Κω και Ιατρικών Σχολών του Πεκίνου και βέβαια την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών στην πολιτιστική προβολή, την ενημέρωση και την προώθηση της Ιπποκρατικής Ιδέας.

Επικεφαλής της Κινεζικής αντιπροσωπείας ήταν η κα Sun Meiling, Deputy Director του συγκεκριμένου γραφείου.

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος Κω αναφέρει:

«Τον Απρίλιο του 2018 ξεκινήσαμε με τη βοήθεια του Πρέσβη κ. Xiaoli μια πολύ σημαντική προσπάθεια για το νησί μας για να ανοίξουμε τους δρόμους συνεργασίας με μια μεγάλη πόλη και μια μεγάλη χώρα.

Κάναμε σημαντικά βήματα και είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα είμαστε εδώ για να γίνονται βήματα μπροστά και να μη ξαναγυρίσει η Κως στην εσωστρέφεια της περιόδου 2011-2014».

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS