Ζημιές σε παιδικές χαρές στην πόλη της Κω - Δείτε ποιες έχουν κλείσει για να επισκευαστούν. Δηλώσεις του Σάκη Χατζηπέτρου στο kosnews24

Ζημιές σε παιδικές χαρές στην πόλη της Κω - Δείτε ποιες έχουν κλείσει για να επισκευαστούν. Δηλώσεις του Σάκη Χατζηπέτρου στο kosnews24

Στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Κω Σάκη Χατζηπέτρου, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου το Kosnews24 με αφορμή τις φθορές που έχει υποστεί η παιδική χαρά, με τον πρόεδρο μάλιστα να προχωράει στο κλείσιμο της.

Ο κ. Χατζηπέτρος στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι καταστροφές στη συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι αρκετές και διακυβεύεται η ασφάλεια των παιδιών. Για αυτό τον λόγο, με παρέμβασή του, έκλεισε η κεντρική είσοδος. “Είμαστε τυχεροί που δε θρηνήσαμε θύματα. Από χθες ο χώρος αυτός έκλεισε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χατζηπέτρος σημείωσε ότι ο δήμος με το Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων άνω των 55, έχει πλέον την ευχέρεια να έχει έναν υπάλληλο για να φυλάει τις παιδικές χαρές, διατηρώντας τες παράλληλα καθαρές.

IMG-3473e19e5dd42e0593fac4cecd510af3-V.jpg

“ Η ευθύνη μου είναι μεγάλη. Αποφάσισα να κλείσω την είσοδο της παιδικής χαράς Πασσανικολάκη λόγω επικινδυνότητας. Όπως βλέπετε λείπουν τα κάγκελα, οι πόρτες έχουν πέσει κάτω, άγνωστοι έχουν κόψει όλα τα καλώδια με αποτέλεσμα τα γραφεία να μην έχουν τηλέφωνο, οι τουαλέτες δε λειτουργούν. Η παιδική χαρά πρέπει να γίνει ασφαλής”, είπε μεταξύ άλλων διευκρινίζοντας ότι πλέον θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι με στόχο να αποτρέπονται οι βανδαλισμοί.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κω αναφέρθηκε και στον χώρο που φιλοξενούνται τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, εντός της παιδικής χαράς, λέγοντας ότι άγνωστοι εισέρχονται στον χώρο της παιδικής χαράς και κόβουν τα καλώδια του ρεύματος, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν τα ψυγεία που περιέχουν ενέσεις ινσουλίνης και τα φάρμακα να χαλάνε και να πετιούνται.

Ακόμα τόνισε ότι έχει άψογη συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους που θα συμβάλουν ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής των ζημιών άμεσα, ενώ κλείνοντας κάλεσε τους γονείς και τα παιδιά να συμβάλλουν στο να διατηρηθούν οι παιδικές χαρές ασφαλείς, τονίζοντας ότι οι παιδικές χαρές θα έχουν ωράριο και θα κλειδώνονται.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ζημιές έχουν προκληθεί και στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην Ακτή Ζουρούδη (έχει κλείσει και αυτή), με τον κ. Χατζηπέτρο, να υπόσχεται ότι οι παιδικές χαρές, θα είναι ασφαλείς το επόμενο διάστημα, δηλώνοντας με νόημα ότι η περίοδος χάριτος, τελείωσε για όλους.

IMG-fcc37876a13de3276f3dfeddf2c6eb34-V.jpg

ADVERTORIALS