Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Τάπητα (τύπου ταρτάν) στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα» - Κατατέθηκαν οι προσφορές

Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Τάπητα (τύπου ταρτάν) στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα» - Κατατέθηκαν οι προσφορές

Η φθορά στο ταρτάν στο νέο Στάδιο Ανταγόρα, εδώ και αρκετό καιρό, προκαλεί προβλήματα στην άθληση τόσο στους συμπολιτές μας που επιλέγουν το στάδιο για να γυμναστούν όσο και στους αθλητές οι οποίοι πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους στο Στάδιο.

 
 
Για την πορεία του διαγωνισμού έτσι ώστε να βρεθεί ο ανάδοχος για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Τάπητα (τύπου ταρτάν) στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα», προϋπολογισμού 448.695,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%, μίλησε στο kosnews24, η Εντεταλμένη  σύμβουλος του Δήμου Κω σε θέματα αθλητισμού και νεολαίας Διονυσία Γιαννούλη.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: 
 
« Περιμένουμε το επόμενο δεκαήμερο  για τυχόν ενστάσεις. Οι προσφορές που λάβαμε ήταν τέσσερις, με τις δύο να απορρίπτονται καθώς δεν είχαν τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές που απαιτούνταν. Εφόσον κι αν περάσει το δεκαήμερο και δεν έχει γίνει καμία ένσταση, θα ανοιχτούν οι  φάκελοι με τις οικονομικές προσφορές για να βρεθεί ο ανάδοχος. Δεν έχει παγώσει η διαδικασία.»

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στίβου στο νέο στάδιο Ανταγόρας του Δήμου Κω, με την προμήθεια και τοποθέτηση νέου ελαστικού πολυουρεθανικού τάπητα (τύπου ταρτάν) με συγκεκριμένες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά όπως περιγράφονται στην Τεχνική Έκθεση της με Α.Π. 37/2023 μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κω, καθώς και η αντικατάσταση των βαλβίδων του άλματος σε τριπλούν και σε μήκος, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-11-22 085252.png

ADVERTORIALS