11-28 Μαΐου, Ψηφίζουμε ηλεκτρονικά στηρίζοντας την Κω και το Γυμνάσιο Ζηπαρίου

11-28 Μαΐου, Ψηφίζουμε ηλεκτρονικά στηρίζοντας την Κω και το Γυμνάσιο Ζηπαρίου
11-28 Μαΐου, ψηφίζουμε ηλεκτρονικά στηρίζοντας την Κω και το Γυμνάσιο Ζηπαριου.
 
 
Η βραβευμένη καλλιτεχνική δημιουργία "εξομολόγηση" του Γυμνασίου Ζηπαριου συμμετέχει ως πρεσβευτής της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και των Ισχυρών Θεσμών στον 6ο πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό Bravo schools για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μέρος του World's Largest Lesson, του επίσημου προγράμματος εκπαίδευσης του ΟΗΕ, σε συνεργασία με την UNICEF και την UNESCO.
 
Το έπαθλο της νικήτριας συμμετοχής θα είναι η στελέχωση της αντίστοιχης σχολικής μονάδας με ψηφιακή υποδομή, η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης. 
 
Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού θα προκύψουν κατά το 60 τοις εκατό από την κρίση της εξειδικευμένης επιτροπής και κατά το 40 τοις εκατό από την ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού. 
 
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να στηρίξετε με την ηλεκτρονική ψηφο σας στον παρακάτω σύνδεσμο την καλλιτεχνική δημιουργία του Γυμνασίου Ζηπαριου "εξομολόγηση". Η περαιτέρω διάδοση του συνδέσμου αυτού θα βοηθούσε επιπλέον την προσπάθεια αυτής της δημόσιας σχολικής μονάδας του νησιού μας να εκπληρώσει το όραμα μιας παρεχόμενης εκπαίδευσης αντάξιας των σύγχρονων κοινωνικών  και εκπαιδευτικών αναγκών και απαιτήσεων. 
 
 
Συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Ζηπαριου για τη συμμετοχή του σε κορυφαίους διαγωνισμούς τόσο υψηλών απαιτήσεων! Ο κωακος λαός θα πρέπει να στηρίξει με υπερηφάνεια και χαρά τη συμμετοχή σας! Καλή επιτυχία!
 
ADVERTORIALS