Travelife Gold Award για το Atlantica Marmari Beach

Travelife Gold Award για το Atlantica Marmari Beach
TRAVELIFE GOLD AWARD ΓΙΑ ΤΟ ATLANTICA MARMARI BEACH
 
Για 4η φορά το Atlantica Marmari Beach, πληρώντας τα κριτήρια πιστοποίησης  κατέκτησε το χρυσό βραβείο Travelife ανανεώνοντας  το ραντεβού  για το 2024.
 
Το Travelife είναι ένα διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης βιώσιμης διαχείρισης. Αριθμεί σήμερα 1.300 ξενοδοχεία-μέλη του σε όλο τον κόσμο τα οποία συνεχώς βοηθά να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τους με αποδοτικό τρόπο ως προς το κόστος. Τα ξενοδοχεία που συμμορφώνονται με το πρότυπο Travelife αναγνωρίζονται επίσημα με ένα βραβείο Travelife για την προώθηση των επιτευγμάτων τους. Από το 2014 ο φορέας Travelife εφαρμόζει ένα νέο πρότυπο το οποίο αποτελείται από 163 αυστηρά κριτήρια. Ανεξάρτητες επιθεωρήσεις διεξάγονται κάθε δύο χρόνια προκειμένου να εξασφαλίσουν τη διαφάνεια των διαδικασιών και την καθολική εφαρμογή του προτύπου.
 
Προϋπόθεση για την απονομή αυτού του μεταλλίου, αποτελεί η τήρηση κριτηρίων αειφορίας, η ενθάρρυνση του συνόλου για συμμετοχή σε ανάλογες περιβαλλοντικές ενέργειες, όπως η μείωσης κατανάλωσης ενέργειας, νερού, χημικών, απορριμμάτων και η ανακύκλωσης τους, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού πάνω σε περιβαλλοντικά θέματα η τήρηση των κρατικών διαδικασιών η πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού από την τοπική κοινωνία, η χρησιμοποίηση τοπικών προϊόντων για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας καθώς και η ενθάρρυνση εργαζομένων  για συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.
 
Η αναγνώριση των προσπαθειών όλου του προσωπικού του ξενοδοχείου, μας κάνει υπερήφανους και ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο την συνέχιση των ενεργειών για την διαφύλαξη του περιβάλλοντος και κοινωνικής μας ευθύνης.
Ευχαριστούμε όλους.
 
 
tgyhujkml,.png
rhtgfdcx.png
ADVERTORIALS