Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω

Στον αύλειο χώρο του Σβουρένειου ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.

Το ''παρών'' εκτός από τα παιδιά του ''ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟΥ'' και τους εκπαιδευτικούς, έδωσαν οι αρχές του τόπου, γονείς και κηδεμόνες καθώς και συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στο Σβουρένειο έμπρακτα, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι.

Στις ομιλίες τους ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Ιωάννης Καλούδης, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω - Νισύρου Ιωάννης Καμπανής και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κώστας Χατζηδαυίδ, τόνισαν το σημαντικό έργο που επιτελείται με τον Διευθυντή του '΄'ΣΒΟΥΡΕΝΙΟΥ'' να δηλώνει ότι βασικός στόχος και αυτή τη σχολική χρονιά, είναι το όφελος των παιδιών στα οποία προσφέρονται καινοτόμα και εξελιγμένα προγράμματα, τα οποία καλλιεργούν και την παραμικρή δεξιότητα του κάθε παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον λόγο πήρε και η κ. Νούκα εκπρόσωπος της επιχείρησης UNIQ Beach Bar, καθώς οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης προχώρησαν στη δημιουργία μας καλαίσθητης πέργκολας στον αύλειο χώρο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο καθώς και φωτογραφίες.

ADVERTORIALS