Έως το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο και η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Μαρίνας Κω

Έως το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο και η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Μαρίνας Κω

Έως το τέλος του Φεβρουαρίου του 2021 θα έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός και η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Μαρίνας Κω.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα, καθυστέρησαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού της Μαρίνας, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. της Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ να αποφασίσει την παράταση της σύμβασης με την εταιρεία ΙΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021 (η παράδοση του έργου έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εντός 40 ημερολογιακών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, που συνάφθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2020).

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι οι εξής:

1. Βάψιμο εξωτερικά των κτιρίων των εγκαταστάσεων της Μαρίνας (Κτίριο Διοίκησης, κτίριο εμπορικού κέντρου, κτίριο γεννήτριας και υποσταθμού της ΔΕΗ, αντλιοστάσιο και την βοηθητική αποθήκη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στην επισκευαστική ζώνη), οι πύλες εισόδου – εξόδου και οι μαντρότοιχοι, όπως και τα κοινόχρηστα WC – λουτρά του εμπορικού κέντρου. Αφαίρεση σαθρών και υγρασιασμένων σοβάδων και επισκευή ανοιγμένων σχισμών. Επιδιόρθωση και αποκατάσταση σοβά με ειδικά τσιμεντοειδή υλικά και στόκους. Τρίψιμο, αστάρωμα των μερεμετιών βάψιμο δύο στρώσεις με υλικά κατάλληλα (ακρυλικό
σιλικονούχο χρώμα) για περιοχές με υψηλή υγρασία και μεγάλες θερμοκρασίες.

2. Βάψιμο εσωτερικά του κτιρίου του Διοικητηρίου και ότι περιλαμβάνεται σε αυτό, αφαίρεση σαθρών και υγρασιασμένων σοβάδων, στοκάρισμα όπου υπάρχουν. Τρίψιμο αστάρωμα, βάψιμο δύο στρώσεις με πλαστικό χρώμα.

3. Εσωτερική διακοσμητική τεχνοτροπία στο χώρο υποδοχής του διοικητηρίου.

4. Κάγκελα και όλες τις υδρορροές, καθάρισμα με μηχανικά μέσα, αστάρωμα και βάψιμο δύο στρώσεις.

5. Όλες τις κολώνες φωτισμού, καθάρισμα με μηχανικά μέσα, αστάρωμα και βάψιμο δύο στρώσεις.

6. Βάψιμο στην πλαγιοδέτηση και στο ακρομώλιο περιμετρικά δύο χέρια.

7. Επιδιόρθωση των αρμών συστολής – διαστολής όπου κρίνεται απαραίτητο στα κτίρια των εγκαταστάσεων.

ADVERTORIALS