Παραδόθηκαν στο Σβουρένειο ποδήλατα και χρώματα, για να φιλοτεχνηθούν από τους μαθητές, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ποδηλάτου στην Κω

Παραδόθηκαν στο Σβουρένειο ποδήλατα και χρώματα, για να φιλοτεχνηθούν από τους μαθητές, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ποδηλάτου στην Κω

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη του ποδηλάτου αλλά και του ποδηλατικού τουρισμού στην Κω, ο Δημήτρης Σαράντης Πρόεδρος του Τουριστικού τμήματος ΕΒΕΔ Δωδ/σου παρέδωσε σήμερα το πρωί στην Πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσία Τελλή και στους υπευθύνους του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω ποδήλατα αλλά και χρώματα τα οποία ήταν δωρεά επιχειρηματιών, έτσι ώστε οι μαθητές του Σβουρένειου να ζωγραφίσουν τα ποδήλατα τα οποία στην συνέχεια θα εκτεθούν σε διάφορα σημεία του νησιού.

Ο κ. Σαράντης σημείωσε πως η δράση θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα σχολεία, ενώ τα ποδήλατα τα οποία θα ζωγραφίσουν τα παιδιά (στέλνοντας κοινωνικά μηνύματα, όπως για παράδειγμα η προστασία του περιβάλλοντος), θα είναι συνολικά περίπου 50.

Η κ. Τελλή με την σειρά της ,ευχαρίστησε για την προσφορά τον κ. Σαράντη, το επιστημονικό προσωπικό του Σβουρένειου αλλά και τα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο, τα οποία δείχνουν για ακόμη μια φορά ότι μπορούν και θέλουν. Η κ. Τελλή συνέχισε λέγοντας ότι τα παιδιά του Σβουρένειου σχολείου είναι μέρος της κοινωνίας μας και μπορούν να προσφέρουν παντού.

Εκ μέρους του Σβουρένειου η κ. Ευαγγελία Χατζηστέργου σημείωσε πως είναι τιμή για το σχολείο να πάρει μέρος σε μια τέτοια δράση. Τα παιδιά του σχολείου όπως δήλωσε η κ. Χατζηστέργου θα φιλοτεχνήσουν τα ποδήλατα, τα οποία θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του νησιού.

Δείτε παρακάτω βίντεο-ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την παράδοση των ποδηλάτων αλλά και των χρωμάτων!

ADVERTORIALS