Τα εγκαίνια της αίθουσας ''αισθητηριακής ολοκλήρωσης'' στο ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ, εις μνήμην του Στέφανου Χατζηγιακουμή

Τα εγκαίνια της αίθουσας ''αισθητηριακής ολοκλήρωσης'' στο ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ, εις μνήμην του Στέφανου Χατζηγιακουμή

Μετά το πέρας του Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά στο Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω (Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αίθουσας ''Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης'' για παιδιά με διαταραχές στο φάσμα του αυτισμού, όπου θα λειτουργήσει από φέτος στο Κέντρο.

Η αίθουσα είναι δωρεά της οικογένειας Χατζηγιακουμή εις μνήμην του Στέφανου Σωτ. Χατζηγιακουμή, ενώ και οι εργαζόμενοι του KOS TV, οι οποίοι είχαν την χαρά να συνεργαστούν με τον Στέφανο στο Δημοτικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος, προσφέροντας το προστατευτικό στρώμα τοίχου της αίθουσας.

Η κυρία Χρύσα Χατζηγιακουμή, αδερφή του Στέφανου, μιλώντας εκ μέρους της οικογένειας και διαβάζοντας κείμενο το οποίο είχε επιμεληθεί η κόρης της και ανιψιά του εκλιπόντος, σημείωσε: '' Οι δάσκαλοι και οι υπεύθυνοι του σχολείου, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, κατάφεραν να μετατρέψουν μια αίθουσα από αποθήκη σε έναν χώρο αγκαλιάς για τα παιδιά με αυτισμό. Με μεγάλη αγκαλιά λοιπόν από τον θείο Στέφανο, στα παιδιά αυτά και ένα μας λείπεις από όλους εμάς που μαζευτήκαμε να σε τιμήσουμε αγαπημένες μας θείε''.

Τα εγκαίνια της αίθουσας πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Κω με την μητέρα του Στέφανου οι οποίοι έκοψαν την κορδέλα.

Η συγκίνηση όλων ήταν φανερή, ενώ οι εργαζόμενοι του KOS TV μετά το πέρας των εγκαινίων έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία εντός της αιθούσης!

ADVERTORIALS