Συμμετοχή του Ποδηλατικού Ομίλου Κω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cyclocross & στο Εθνικό Κύπελλο Ποδηλασίας, HELLENIC XCC SERIES

Συμμετοχή του Ποδηλατικού Ομίλου Κω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cyclocross & στο Εθνικό Κύπελλο Ποδηλασίας, HELLENIC XCC SERIES

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYCLOCROSS.

ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ, HELLENIC XCC SERIES.

 

 

Στους δύο πρώτους σημαντικούς αγώνες της χρονιάς, έλαβε μέρος ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω με αποστολή τεσσάρων αθλητών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αθήνα, στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας σε δύο αγώνες με κύριο χαρακτηριστικό την αντοχή στην δύναμη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του XCC και του CYCLOCROSS. Ο σύλλογος μας είναι ο πρώτος στα Δωδεκάνησα που συμμετέχει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Cyclocross και συμμετείχαμε με επιτυχία με τρείς αθλητές.

Στην αποστολή συμμετείχε και ο αθλητής της Ακαδημίας Kω, Ρόμαν Σεμπάστιαν για τον αγώνα του Εθνικού Κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας στο HELLENIC XCC SERIES το Σάββατο 18/1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYCLOCROSS

 

ΚΑΡΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 4η θέση.

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ 7η θέση.

ΓΚΡΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετοχή.

HELLENIC XCC SERIES- ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 28/1

 

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ 4η θέση.

ΚΑΡΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 8η θέση.

ΡΟΜΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ 9η θέση (Ακαδημία Κω).

ΓΚΡΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετοχή.

  • Να ευχαριστήσουμε τον Γκράτσο Αλέξανδρο Concept Design Kos, Pink Woman για την διάθεση βαν οχήματος στην αποστολή και την συνολική υποστήριξη στους αθλητές.
  • Να ευχαριστήσουμε τον Σερνικό Στράτο- Sernikos Bikes, μηχανικό του και το τεχνικό σέρβις της Shimano Service Center με τεχνικό τον Νούρη για την τεχνική επιμέλεια των ποδηλάτων του συλλόγου μας . Καθοριστική η βοήθεια του Νούρη, δίνει πάντα λύσεις σε όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με το ποδήλατο. Το ΜΤΒ ποδήλατο του Καρνέζου Ανδρέα είναι χορηγία του Σερνικού Στράτου.
  • Να ευχαριστήσουμε την Cyclostore Athens για την διάθεση στον σύλλογό μας ενός ποδηλάτου Cyclocross/Gravel Marin Gelstat X10 και την τεχνική επιμέλεια από τον Κακίβελη Κοσμά- Kakivelis Bikes για τις ανάγκες του αθλητή μας Κοντογιωργάκη Φανούρη.
  • Να ευχαριστήσουμε τον Νεκτάριο Πολίτη για την διάθεση σκελετού Cyclocross/Gravel Ponelo Ultra CX για τις ανάγκες του αθλητή μας Καρνέζου Ανδρέα.

Ευχόμαστε καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά σε όλους αθλητές και να μπορέσουμε να πάμε την ποδηλασία στο νησί και τα Δωδεκάνησα ένα βήμα μπροστά.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

ADVERTORIALS