Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΟΚ ΚΩ

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΟΚ ΚΩ

ΚΩΣ 11/5//2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΟΚ ΚΩ 12-5-2019

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩ AΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  1. OI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 19/5/2019 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2019 ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!
  2. ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ APERXOMENOY ΔΣΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ!(IΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ PAOK ACADEMY, ΚΑΙ ΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Β. ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΗΛΙΑ ΚΙΤΣΟ ΚΑΙ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΡΜΑ!
  3. Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ!
  4. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΩ

 

                                              

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                 

    ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ice_screenshot_20190513-091424.png

 

Manolis Xatziantoniou desk