Δείτε φωτογραφίες!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουλίου το ιστορικό σωματείο της Ρόδου Γ.Σ. Διαγόρας διοργάνωσε στη Ρόδο, διήμερους αγώνες δεξιοτεχνίας, στους οποίους συμμετείχε και από την Κω ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω με μία πολυμελή αποστολή αποτελούμενη από 16 αθλητές και 7 συνοδούς.
Οι αγώνες δεξιοτεχνίας αφορούν στις αναπτυξιακές κατηγορίες από τις ηλικίες Κ9 μέχρι και Κ17 και αποτελούν αγώνες, στους οποίους οι αθλητές αξιολογούνται ατομικά σε διάφορα τεχνικά εμπόδια.
Οι αθλητές της Ακαδημίας για ακόμα μία φορά έδειξαν το υψηλό αγωνιστικό επίπεδό τους, κατακτώντας ένα μεγάλο αριθμό μεταλλίων και πρώτων θέσεων.
Το Σάββατο στα «σούπερ μίνι μικρά αγόρια» (Κ9) ο μικρότερος αθλητής που αγωνίστηκε από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες, ο Ανδρέας Σταυράκης, βρέθηκε στην 5η θέση της κατηγορίας του. Στην επόμενη αγωνιστική κατηγορία των «μίνι μικρών» (Κ11), η Ακαδημία Κω μονοπώλησε το ενδιαφέρον και στα αγόρια έκανε το 1 – 2, με τον Δημήτριο Άγγελο Χονδρομπίλα να ανεβαίνει στο 1ο σκαλί του βάθρου και τον Μιχαήλ Άγγελο Χριστοδούλου να τον ακολουθεί στη 2η θέση, ενώ και στα κορίτσια η Έλενα Νίκη Σταυράκη συνέχισε την καλή παρουσία της ομάδας κατακτώντας την 1η θέση.
Στα «μίνι μεγάλα αγόρια» (Κ13), ο Παναγιώτης Μακρής με εξαιρετική παρουσία βρέθηκε στην 4η θέση, ο Λουκάς Γεώργιος Βησαρίτης τον ακολούθησε στην 5η, ο Χαράλαμπος Ηλίας Πορρής Κονταντώνης στην 6η και ο Νικόλαος Παναγιώτης Τσάμπαλλας στην 8η θέση.
Στα «μίνι μεγάλα κορίτσια», η Παρασκευή Πέρου με επίσης εξαιρετική προσπάθεια, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Στις «παγκορασίδες» (Κ15), η Αιμιλία Μπίλλη πραγματοποίησε την καλύτερη προσπάθεια και ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 1η θέση, με τη Μαρία Παναγιώτου να την ακολουθεί στην 2η και την Ευαγγελία Χατζηνικήτα στην 4η θέση.
Στους «παμπαίδες» (Κ15), η Ακαδημία έκανε ξανά το 1 – 2 με τον Σταμάτη Σκαλέρη στο 1ο σκαλί του βάθρου και τον Δημήτρη Ροΐδη στο 2ο. Αλέξανδρος Παναγιώτου και Βασίλης Νικηταράς συμπλήρωσαν την παρουσία της ομάδας στην κατηγορία αυτή κατακτώντας την 5η και την 6η θέση.
Την Κυριακή συνεχίστηκαν οι επιτυχίες της ομάδας με τον Ανδρέα Σταυράκη στα «σούπερ μίνι μικρά αγόρια» (Κ9) να βρίσκεται ξανά στην 5η θέση ενώ στα «μίνι μικρά αγόρια» (Κ11), η Ακαδημία Κω έκανε ξανά το 1 – 2 με αντίστροφους πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, τον Μιχαήλ Άγγελο Χριστοδούλου στην 1η θέση και τον Δημήτριο Άγγελο Χονδρομπίλα στη 2η. Στα κορίτσια της ίδιας κατηγορίας η Έλενα Νίκη Σταυράκη βρέθηκε ξανά στην 1η θέση.
Στα «μίνι μεγάλα αγόρια» (Κ13), ο Χαράλαμπος Ηλίας Πορρής Κονταντώνης ανέβηκε στην 4η θέση, με τους Λουκά Γεώργιο Βησαρίτη και Νικόλαο Παναγιώτη Τσάμπαλλα να ισοβαθμούν στην 6η θέση και να τους ακολουθεί ο Παναγιώτης Μακρής στην 8η θέση.
Στα «μίνι μεγάλα κορίτσια», η Παρασκευή Πέρου συνέχισε την παρουσία της όπως και την πρώτη ημέρα των αγώνων, με την 3η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία της.
Στις «παγκορασίδες» (Κ15), το 1 – 2 αυτή τη φορά με την Μαρία Παναγιώτου στην 1η θέση και την Αιμιλία Μπίλλη στην 2η και την Ευαγγελία Χατζηνικήτα να ακολουθεί στην 3η θέση συμπληρώνοντας την τριάδα αυτής της κατηγορίας.
Στους «παμπαίδες» (Κ15), στην 1η θέση ανέβηκε ο Δημήτρης Ροΐδης, με τους Σταμάτη Σκαλέρη, Αλέξανδρο Παναγιώτου και Βασίλη Νικηταρά, να τον ακολουθεί στην 4η, την 5η και την 6η θέση, αντίστοιχα.
Έτσι, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα όμορφο αγωνιστικό διήμερο για τους αθλητές της Ακαδημίας Κω, το οποίο σήμανε και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους για αυτό το καλοκαίρι.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, WHITE ROCK HOTEL, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, την εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, την PANDROSIA, το cafe Delicious στο Πυλί, το κατάστημα δομικών υλικών ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ STΩR και τον Σταυρουλάκη Ευάγγελο (Τζάκια - Μάρμαρα), που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας καθώς και την BLUE STAR FERRIES, που για ακόμα μία φορά στήριξε την Ακαδημία Κω σε αυτό το ταξίδι, τιμώντας με την πλούσια παρουσία της τη διοργάνωση του αγώνα.
Όταν μιλάμε για ποδηλασία, το μυαλό μας οδηγεί στην Ακαδημία!!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς.
Η εταιρεία αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά αξιοποιώντας ιστορικά ακίνητα
Ο Μιχάλης Κακιούζης θα είναι ο επίσημος καλεσμένος στο κορυφαίο καλοκαιρινό μπασκετικό event του νησιού, που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου, στην πλατεία Ανταγόρα.
Η ανακοίνωση του Δήμου Κω.
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Ιπποκράτης», στο Beach Bar AMMOS το Σάββατο 5 Ιουλίου στην Κω, με σκοπό τη στήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κω.