Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «ΒτΚ», σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα στελεχών του ΣΔΟΕ για μια κατηγορία φορολογουμένων, των οποίων τα περιουσιακά τους στοιχεία και οι καταθέσεις δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Ανάμεσά τους είναι και 22 επιχειρηματίες - επαγγελματίες της Κω (ξεν/χοι, λογιστές, δικηγόροι κ.ά.) που καλούνται τώρα να εξηγήσουν μεγάλες αγορές ακινήτων, αλλά και δυσανάλογα προς τα δηλωθέντα έσοδά τους, χρήματα σε τράπεζες.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός εξ αυτών, που βρέθηκε με δεκάδες ακίνητα και καταθέσεις που ξεπερνούν τα 100 εκ. ευρώ!!
vimatisko.gr
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.320,31€.
Σε αναδιάταξη καθηκόντων των στελεχών της δημοτικής αρχής και κατανομής τους στις θέσεις ευθύνης, του δήμου και των Νομικών Προσώπων του, προχώρησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.
Δείτε τις περιοχές.