Τεράστια μάχη έδωσε χθες το απόγευμα το προσωπικό στις εγκαταστάσεις της Lafarge beton ΗΡΑΚΛΗΣ που βρίσκεται πάνω από τον ΧΥΤΑ, καθώς η φωτιά μπήκε μέσα, αποσοβώντας την τελευταία στιγμή την ολική καταστροφή.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εκτός των δυνατών ανέμων, οι σακούλες και τα σκουπίδια που βρίσκονταν διάσπαρτα πεταμένα στην περιοχή λειτουργούσαν ως καύτρες με τους ανέμους να τα πετάνε μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλώνεται ακόμα πιο γρήγορα, με τα παράπονα των συμπολιτών μας να είναι έντονα για την κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια, ζητώντας όταν καταλαγιάσει η φωτιά να αναζητηθούν ευθύνες.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις