Χ. Ναβροζίδης: Ας γνωρίζει όποιος εργολάβος σκοπεύει να συνεργαστεί μαζί μας, πως θα πρέπει να το κάνει σωστά

Χ. Ναβροζίδης: Ας γνωρίζει όποιος εργολάβος σκοπεύει να συνεργαστεί μαζί μας, πως θα πρέπει να το κάνει σωστά

Για την απόφαση της Περιφέρειας Nοτίου Αιγαίου να κηρύξει έκπτωτο τον ανάδοχο « 3K ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.E» για το έργο “Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.ΑΙ Κεντρικού άξονα ΚΩ” , μίλησε στην κάμερα του kosnews24 ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Ναβροζίδης. 

Συγκεκριμένα ο κ. Ναβροζίδης τόνισε ότι πρόκειται για ένα ξεκάθαρο μήνυμα που πρέπει να περάσει στην κοινωνία και στους εργολάβους, καθώς όλοι πρέπει να κάνουν εκείνα τα οποία έχουν υπογράψει και συμφωνήσει.  

“ Κατά την παρουσία μου στον Α’ βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης έχω συναντήσει πολλά έργα που εν τέλει δεν μπορούν να εκτελεστούν όπως πρέπει να εκτελεστούν, ή σε μερικές περιπτώσεις  δεν μπορούν να ακολουθηθούν οι τεχνικές εργασίες από τους εργολάβους. Βλέπουμε πολλές φορές εταιρείες οι οποίες έχουν αναλάβει ένα έργο να μην τα πηγαίνουν καλά και να μην το εκτελούν στο βαθμό που πρέπει. Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη εταιρεία, το τι ακριβώς συμβαίνει σ’ αυτή την περίπτωση θα το κρίνει ο νόμος και τα ελεγκτικά όργανα καθώς ο ανάδοχος έχει το δικαίωμα να προβεί σε ένσταση. Σε κάθε περίπτωση βλέπουμε αρκετά έργα να μην εκτελούνται σωστά.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ναβροζίδης.

Εν συνεχεία η γράφουσα αναφέρθηκε και στο ότι πρόκειται για μία πρακτική που δεν συναντάμε συχνά με τον κ. Ναβροζίδη να απαντάει ότι πρόκειται για γραμμή του επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργου Χατζημάρκου. 

“ Πρόκειται για αρχή του Περιφερειάρχη. Εγώ είμαι υπέρ αυτής της αρχής, και είμαι υπέρ να γίνεται κάθε πράγμα όπως πρέπει. Ας ξέρει όποιος εργολάβος και οποιοσδήποτε σκοπεύει να  συνεργαστεί μαζί μας, πως θα πρέπει να το κάνει σωστά, έτσι όπως έχουμε συμφωνήσει. Τη λέξη συμφωνία την κρατάω και την τιμάω ιδιαίτερα. Όταν υπογράφουμε για να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο, καλό θα είναι να το κάνουμε έτσι. » 

Εν συνεχεία ο κύριος Ναβροζίδης αναφέρθηκε και στον τομέα της ψηφιακής ανάπτυξης τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα τομέα που έχει πάρα πολλά να δώσει, ιδιαιτέρως στις περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας καθώς όπως ανέφερε πρόκειται να διευκολύνει τους νησιώτες, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να έχουν φυσική παρουσία σε υπηρεσίες για να διεκπαιρεώσουν γραφειοκρατικά θέματα .  

«Έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, ξεκινάμε με τα βασικά. Υπήρχε μία κουλτούρα από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, το ήθελε πολύ και το ‘χει δουλέψει τα παλαιότερα χρόνια και έχω μια βάση να εργαστώ. Τα τμήματα πληροφορικής που δουλεύουν είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και πάμε για το ένα βήμα παραπάνω» 

Δείτε ολες τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

ADVERTORIALS