Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης με αφορμή την επίσκεψη Ολλανδών Δημοσιογράφων και Tour Opereators

Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης με αφορμή την επίσκεψη Ολλανδών Δημοσιογράφων και Tour Opereators

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip και Fam Trip Βέλγων και Ολλανδών δημοσιογράφων και Tour Operators».

 

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω σε συνεργασία με την εταιρεία CK Strategies οργάνωσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών με την υποστήριξη του Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών από τις 16/08 έως και 20/08, για Βέλγους και Ολλανδoύς δημοσιογράφους και Tour Operators, με συνοδό την Δ/ντρια του Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών κα Αγγελική Τζίφα.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν να προωθήσουμε την Κω ως τουριστικό προορισμό με σύγχρονες υποδομές σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορία και κληρονομιά του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις επισκέψεις σε λιμενικές εγκαταστάσεις, στη Μαρίνα, στο ΔΙΙΚ, στο Ασκληπιείο, στο ιστορικό κέντρο, στην Τοπική Αγορά, στην Παλιά Πόλη, σε Οινοποιεία, Ελαιοτριβεία, στο κτήμα Αλόης, στη βιοτεχνία παραγωγής μελιού ενώ δεν έλειπαν οι δραστηριότητες όπως Ιππασία, ποδηλατικός γύρος και εκδρομή με σκάφος.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αγαστή συνεργασία και την ευγενική χορηγία από:

  1. Το ξενοδοχείο «Kipriotis Panorama Hotel & Suites» και το ξενοδοχείο «Mitsis Blue Domes Resort & Spa» για την δωρεάν διαμονή.
  2. Τον κ. Θεοδόση Διακογιάννη για την περιήγηση στο ΔΙΙΚ.
  3. Τον Διευθυντή της Μαρίνας κ. Αντώνιο Δρόσο για την περιήγηση και την ενημέρωση για θαλάσσιο Τουρισμό.
  4. Την Πρόεδρο του Πνευματικού Ομίλου Κώων "Ο Φιλητάς", φιλόλογο-αρχαιολόγο και συγγραφέα κα Μαρία Τουλαντά Παρισίδου, για την περιήγηση στο Ασκληπιείο και την Casa Romana.
  5. Τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Κω κ. Νικόλαο Πρέζα για τον ποδηλατικό γύρο.
  6. Τον Πρόεδρο των Ταξί κ. Εμμανουήλ Κίνα και τον κ. Ευάγγελο Σουρασή από την εταιρεία «Holiday Autos» για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.
  7. Τους Αδελφούς Παπαδημητρίου από το ελαιοτριβείο «Κωακός Ελαιώνας», την κα Κρυσταλλένια Δρόσου από το Κτήμα βιολογικής Αλόης «Pandrosia» στο Πυλί, την κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από το Κτήμα «Ακράνη» και την κα Διονυσία Ανθούλη από το Μελισσοκομείο «Μέλισσα» στην Κέφαλο για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
  8. Toν κ. Γεώργιο Λιγνό από το εστιατόριο «Verano», τον κ. Μιχάλη Κασίου από το εστιατόριο «Αvli» στη Ζιά, τoν κ. Βασίλειο Τράκα από το εστιατόριο «Φαντασία» στη Ζιά, τον κ. Γαβριήλ Καραθωμά από το εστιατόριο «Paron» στο Τιγκάκι, τον κ. Κώστα Ασλάνη και Άκη Στάκο από το Café bistro Skipper, για την δωρεάν διάθεση γευμάτων.
  9. Τον κ. Ζαχαρία Παππούλη από το Βeach bar «Μύλος».
  10. Τον κ. Δημήτριο Ζήκα από την φάρμα «Τhe Ranch Kos Horse Riding» για την ιππασία στην παραλία.
  11. Τον κ. Μιχάλη Παστρικό από την εταιρεία Rent A Boat για την εκδρομή στη Ψέριμο.
ADVERTORIALS