Η συμμετοχή της Μαρίνας της Κω στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Η συμμετοχή της Μαρίνας της Κω στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting που έλαβε χώρα στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα και στο οποίο η Μαρίνα Κω εκπροσωπήθηκε από το Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης, κ. Δρόσο Αντώνιο, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στο πάνελ, αναλύοντας στους σύνεδρους τη δυναμική της Μαρίνας μας και την επιλογή της επιχείρησης προς την αειφορική διαχείριση και καινοτομία.


Τα κύρια αντικείμενα συζήτησης ήταν η ανάγκη επέκτασης δομών και αύξησης των θέσεων ελλιμενισμού, η εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην κατασκευή των σκαφών, η εκπαίδευση και προσέλκυση στελεχιακού δυναμικού, η υποστήριξη της ορθολογικής οικονομικής λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που συνδυάζονται με τις νέες μορφές ενέργειας και πρόωσης των σκαφών, η αειφορική διαχείριση των τουριστικών λιμένων και η μετάβασή τους στην πράσινη ενέργεια.


Η Μαρίνα Κω, δίνει πάντα το παρών στις μεγαλύτερες εκθέσεις και συνέδρια που αφορούν στο θαλάσσιο τουρισμό, εδραιώνοντάς την ως κορυφαίο προορισμό στο χώρο του yachting.

9788ada7-07b3-49a3-ba12-517aaddaa529.JPGIMG_1721.jpg

IMG_1947.jpg

IMG_2006.JPG

ADVERTORIALS