Η ομιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

Η ομιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο ΧΑΝΙ η ομιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω».

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης και ο εκπαιδευτικός φορέας ENSyntropy, διοργάνωσαν ομιλία με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω», με ομιλητές τους:

-Δρ. Νικόλαο Διβινή, Διδάκτωρ Αεροδιασημικής & Ιδρυτή ENSYntropy Education & Consulting (ENSEAC) με θέμα ομιλίας: «Eκπαιδευτικά σεμινάρια» και

- Δρ. Χρυσόστομο Γιαννουλάκη, Διδάκτωρ Αθλητικής Διοίκησης & Συντονιστή Εκπαίδευσης- ENSYntropy με Θέμα ομιλίας: «Εκπαιδευτικές διοργανώσεις».

Στην ομιλία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση στοχευμένων προτάσεων για την ανάδειξη του τουρισμού στην Κω, μέσω εκπαιδευτικών συμποσίων και αθλητικών διοργανώσεων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάρκεια και περιλαμβάνει ασκήσεις βασισμένες στην οπτική της συντροπίας.

Πιο συγκεκριμένα:

- Σωματικές Ασκήσεις
- Πνευματική Άσκηση μέσω ομιλιών, διαλόγου
- Σύνδεση σώματος - πνεύματος μέσω ασκήσεων κατανόησης και καλλιέργειας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Καθιέρωση μιας αθλητικής διοργάνωσης σε ετήσια βάση, στις αρχές ή στο τέλος της σεζόν, με ταυτόχρονη διεξαγωγή εξωαγωνιστικών δράσεων που σηματοδοτούν το αθλητικό event, έτσι ώστε να επεκταθεί η τουριστική περίοδος.

DSC_4838.jpg

DSC_4835.jpg

DSC_4834.jpg

DSC_4832.jpg

DSC_4827.jpg

DSC_4824.jpg

DSC_4822.jpg

DSC_4819.jpg

 DSC_4841.jpg

DSC_4849.jpg

DSC_4852.jpg 

ADVERTORIALS